Farul Constanta

Cum explică Gheorghe Hagi înfrângerea cu Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Farul Constanța, campioana sezonului trecut în Liga 1, a pierdut surprinzător pe teren propriu cu ultima clasată Dinamo.

Dinamo învinge Farul în deplasare

 

O înfrângere pe care a încercat să o explice la final Gheorghe Hagi, antrenorul patron de la Farul.

”Din păcate s-a văzut că nu avem mentalitate. Sunt multe de zis, la cald. Am încercat să le spun toată săptămâna să fie cu picioarele pe pământ, să fie serioşi pentru că Dinamo a jucat de la egal la egal cu orice echipă, nu a pierdut oricum, iar noi nu suntem Dumnezei. Nu suntem atât de mari, atât de valoroşi că putem să jucăm fotbalul cum l-am jucat.

”Meciurile le câştigă o echipă. Meciurile le câştigă o echipă, trebuie să fie cu toţii într-o direcţie, când ataci, ataci şi cu portarul, când te aperi, te aperi şi cu numărul 9. Trebuie să facă lucrurile totuşi, împreună. Voi evalua şi voi vedea ce trebuie făcut pentru că nu mai putem merge în direcţia asta.

”În prima repriză nu am jucat nimic, nu am înţeles nimic. Totul înseamnă viteză, noi am fost lenţi, previzibili, fără clarviziune. Le-am atras atenţia, din păcate nu am reuşit să-i fac să înţeleagă că e un meci foarte greu. Mergem înainte. E o seară grea, dar mergem înainte, mai avem meciuri şi trebuie să dovedim”, a declarat Hagi.

Farul rămâne în lupta pentru calificarea în playoff, fiind la mare luptă cu alte echipe care țintesc o poziție între primele șase la finalul sezonului regular.



Cum explică Gheorghe Hagi înfrângerea cu Dinamo