Farul Constanta

Cât va încasa Farul pentru transferul lui Aioani la Rapid

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Portarul Marian Aioani a fost transferat, marți, de Rapid de la campioana Farul Constanța.

Rapid a găsit portar după plecarea lui Horațiu Moldovan

 

Giuleștenii vor achita 400.000 de euro celor de la Farul pentru transferul lui Aioani, adică jumătate din suma încasată de la Atletico Madrid pentru Horațiu Moldovan.

Farul nu va păstra întreaga suma obținută pentru Aioani, 20 de procente urmând a ajunge în conturile celor de la Chindia Târgoviște, clubul de la care Aioani a ajuns la Constanța și care în momentul mutării a păstrat aceste procente dintr-un viitor transfer, anunță Gsp.ro

Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța.

În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine.

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon.

Născut la Buftea, portarul de 1,87 m și-a făcut junioratul la Chindia Târgoviște, formație la care a și debutat ca senior, iar din 2021 a îmbrăcat tricoul Farului Constanța.

Aioani a îmbrăcat tricoul naționalelor U23, U21, U19, U18, fiind selecționat și la naționala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve.



Cât va încasa Farul pentru transferul lui Aioani la Rapid