Liga 1

Egalul nimanui la Botosani

FC Botosani ramane fara victorie in Liga 1 din etapa a 17-a, dupa remiza inregistrata sambata seara, scor 1-1, in fata celor de la Otelul Galati. Ambele goluri au fost inscrise in partea secunda, de Marius Croitoru, respectiv Hamroun. Algerianul a fost eliminat de centralul Iulian Dima cu putine minute inainte de final.

FC Botosani a preluat fraiele partidei inca din primele minute. Prima ocazie la poarta lui Hotoboc a venit in minutul 17, cand Nelut Rosu a expediat un sut foarte periculos de la aproximativ 25 de metri, iar portarul Otelului a respins cu dificultate de la radacina barei.

Un varf de bocanc i-a lipsit lui Paul Batin, in minutul 30, la o centrare excelenta de pe partea stanga primita de la Martinus.

La urmatorul atac, Danci nu l-a putut invinge pe Hotoboc cu o executie din interiorul careului. Paul Batin se afla pe respingere, insa a fost semnalizat in afara jocului.

Florin Cernat a pus capat primei parti cu o executie interesanta de la peste 40 de metri. Curileac a avut timp sa vada incotro se indreapta balonul si a prins de langa bara.

Leo Grozavu a facut o mutare demna de numele sau la pauza, introducandu-l pe Marius Croitoru pe teren in locul lui Danci. 

La cinci minute de la reluare, dupa un corner de pe partea dreapta, Marius Croitoru a saltat mingea peste Hotoboc profitand si eroarea de pozitionare a experimentatului goalkeeper al Galatiului. Prima reusita stagionala a mijlocasului care a evoluat in trecut si la Steaua.

Golul egalizator a fost anuntat de Solomou cu un sut sanatos din preajma careului.

In minutul 69, Hamroun a punctat pentru oaspeti cu o executie simpla din apropiere. Cernat a trimis periculos din coltul careului mare, Curileac a reusit sa respinga in lateral, insa acolo se afla Hamroun.

FC Botosani putea reveni imediat in avantaj, dupa un nou moment care l-a avut in prim-plan pe Dumitru Hotoboc. Acesta a iesit din nou prost pe o centrare, iar Jeremy Faugh a reluat din 6 metri cu capul direct pe bara transversala.

Cu cinci minute inainte de final, Alexandru Tudorie a avut in gheata reusita decisiva, insa a finalizat mult peste poarta.

Otelul a incheiat partida in inferioritate numerica, dupa ce Hamroun i-a facut freza unui adversar cu varful crampoanelor, intr-o zona neutra a terenului.

FC Botosani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Jeremy Faugh - Vasvari - Batin (Hadnagy 46), Danci (M. Croitoru 46), Rosu, Quenten (Svichi 79) - Roussel
Rezerve: Tiut, Homei, Bordeianu, Codoban, Croitoru, Hadnagy, Svichi

Otelul: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Murgoci - Tavares, E. Dica - Iorga, Cernat (Popa 90+1), Hamroun - Yulu (Al. Tudorie 68)
Rezerve: Makalambay, Leca, Popescu, Tudorie, Gradinaru, Milea, I. Popa

Arbitru: Iulian Dima (Bucuresti)

Cartonase galbene: Quenten 7, Faugh 79, Croitoru 81, Hadnagy 86/ E. Dica 9, Murgoci 27, Hamroun 39

Cartonase rosii: Hamroun 89

Stadion: Municipal (Botosani)

Spectatori: 4000



Egalul nimanui la Botosani