Liga 1

Echipa din primele sase in Liga 1 depunctata drastic in clasament

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Clasamentul din Liga 1 a suferit o modificare neasteptata la masa verde dupa ultima etapa programata in acest an.

Hermannstadt, echipa care a furnizat surpriza prin victoria obtinuta in Gruia impotriva campioanei CFR Cluj, a pierdut nu mai putin de noua puncte la masa verde din cauza unor datorii.

Decizia a apartinut Comisiei pentru Acordarea Licentei Cluburilor din data de 13 decembrie 2022.

In urma depunctarii echipa Hermannstadt a coborat nu mai putin de trei pozitii si incheie anul pe locul noua in clasament, cu 24 de puncte.

Sepsi a profitat de aceasta depunctare si urca pe sase, cu 32 de puncte.

Comunicatul celor de la Hermannstadt:

"Depunctarea ne-a fost dictata de catre Administratia de Monitorizare Financiara a FRF, fara sa se tina cont de noul plan de reorganizare A.F.C.Hermannstadt. Va reamintim ca acest nou plan a fost aprobat saptamana trecuta de catre Tribunalul Sibiu si a intrat deja in aplicare. Prin urmare, ii asiguram pe toti suporterii FCH si pe iubitorii fotbalului sibian ca vom lupta pana la ultima resursa legala si morala pentru a recupera aceasta pierdere grea! Este vorba despre munca staff-ului administrativ, staff-ului tehnic si mai ales a acestor fotbalisti minunati care ne-au facut pe toti sa fim atat de mandri! Sunt puncte muncite din greu, la care nu vom renunta sub nici o forma! Nu ne batem joc si nu vom permite nimanui sa faca asa ceva! Stim ca avem dreptate si este o chestiune de timp pana cand inclusiv Tribunalul de Arbitraj Sportiv (T.A.S.) din Lausanne, Elvetia, ne va recunoaste acest fapt! Asa ca vom lupta pe toate caile juridice posibile!".



Echipa din primele sase in Liga 1 depunctata drastic in clasament