Liga 1

Dumitru Dragomir: “Cei de la Comisii nu sunt sanatosi la cap”

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, considera exagerate deciziile luate de Comisia de Disciplina a FRF si le recomanda membrilor acesteia “sa-si faca un consult”. Reactia acestuia a venit dupa ce Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost suspendat pentru sase luni.

“As vrea sa le spun celor din FRF sa o lase mai moale cu patronii acestia. Unii sunt la puscarie, altii se lasa. Mai sunt 2-3 si vad ca-i scot ei, Federatia. In calitate de ce l-au suspendat pe Ioan Niculae? Ce sa nu faca Niculae acum? Sa nu mearga pe stadioane. Cei din FRF cred ca nu sunt sanatosi”, a declarat Niculae la Dolce Sport.

“Asa ceva nu exista in lume. Cum sa nu-l lase sa intre pe stadion? Poate n-are voie sa intre in vestiar la echipa. Astia sunt nebuni, ce… Poti lua o asemenea decizie numai daca nu esti sanatos la cap, daca esti nebun. Pai ce le-a facut, i-a luat la bataie? LPF a scapat de Comisii si acum FRF face bani din amenzi pentru salariile lor”, a adaugat Dragomir.

Dragomir a mai spus ca toata tara a vazut ca arbitrul a gresit la meciul pentru care Ioan Nicuale a fost suspendat sase luni.

De asemenea, Dragomir considera ca in viitor "FRF va ingloba LPF pentru ca nu mai au bani".

[news-109623]



Dumitru Dragomir: “Cei de la Comisii nu sunt sanatosi la cap”