Liga 1

Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF si vicepresedinte al FRF, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DIICOT pentru audieri in dosarul prin care se cerceteaza disparitia unui milion de dolari din fondurile FRF.

Intrebat daca stie de ce a fost chemat la DIICOT, Dragomir a raspuns: "Nu, domnule. Ce treaba am eu?! Am primit un telefon sa ma prezint la ora 9. Nu stiu de ce am venit, nu stiu nimic. Eu am gura bogata si spun, dar acum nu stiu nimic".

La iesirea din sediul DIICOT a adugat: "Am fost chemat ca martor intr-o problema a anilor 2000 nu stiu cat, ce s-a discutat in Comitele Executive. La unele am fost, la unele am lipsit. Am jurat sa spun adevarul si am spus adevarul. Nici nu puteam sa mint, ca eu oricum uit. De milionul acesta nu m-a intrebat nimeni. M-au intrebat de baza de la Buftea, Mogosoaia, LPF, FRF, mai multe".

"Daca nu era Mircea Sandu nu se faceau cele doua baze, ca asa e in Romania. Nu poti sa faci nimic in Romania sa nu te reclame cineva. Nu m-au intrebat nimic pentru ca eu n-aveam nicio treaba cu FRF. Eu oricum eram in contre cu, fiind cam singurul care punea piciorul pe frana", a adaugat Dragomir.



Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT