Liga 1

Dragomir: “Sandu si gasca lui au pus mana pe fotbal. Gica Popescu e marioneta”

Dumitru Dragomir nu are liniste dupa ce a fost indepartat de la butoanele Ligii 1 si ameninta cu dezvaluiri importante in luna februarie.

Pana la promisele revelatii care vor zgudui fotbalul romanesc, Dragomir il arata cu degetul pe Mircea Sandu, omul despre care spune ca l-a sapat din interior si a orchestrat indepartarea sa din fruntea LPF.

“El o sa conduca in continuare FRF si chiar Liga Profesionista de Fotbal. Voi spune mai multe despre el la momentul potrivit.  S-a suparat pe mine ca m-am opus unor decizii pe care a vrut sa le ia si ca l-am balacarit la ultimul Comitet Executiv. A asteptat momentul potrivit sa ma sape, iar acum toata gasca lor e la putere. Au pus mana pe fotbal”, a spus Dragomir intr-un interviu pentru Digi Sport.

Dragomir este convins ca Gica Popescu este ca si castigator al alegerilor de la FRF, dar ca in realitate acesta nu va fi decat un presedinte marioneta, condus din umbra de Sandu.

“Popescu nu a castigat in 2005 pentru ca nu a vrut sa fie marioneta. Acum a acceptat si de aceea va castiga”, a adaugat Dragomir.

Acesta mai spune ca vrea sa vada dosarele lui Mircea Sandu si Gica Popescu pentru a sti daca avem sau nu de-a face cu “oameni curati”.



Dragomir: “Sandu si gasca lui au pus mana pe fotbal. Gica Popescu e marioneta”