Liga 1

Dragomir a avut sase iude: "M-au tradat prietenii care mi-au jurat credinta"

Dumitru Dragomir a numit joi seara echipele din Liga 1 care au votat la alegerile pentru presedintia LPF contra sa, dupa ce ii jurasera sprijin absolut. Sase la numar, lista include echipe ca Dinamo, Otelul, Vaslui sau Pandurii, ai caror oficiali alunecosi au jucat la doua capete pentru ca pana la urma sa mearga cu Gino Iorgulescu.

 "Iudele" lui Dragomir au fost Dinamo, FC Vaslui, FC Brasov, Pandurii Targu Jiu, Concordia Chiajna si Otelul Galati. El spune ca sefii acestor grupari i-au promis ca-l vor vota, insa acest lucru nu s-a mai intamplat.

Cum l-a tradat Vasluiul: "Am copilarit cu Porumboiu si i-am facut in viata mult mai mult bine decat mi-a facut el. Saptamana trecuta a venit la restaurant, a mancat niste crenvursti si mi-a spus ca ma voteaza, sa nu am nici o indoiala. A votat contra".

Cum l-a tradat Dinamo: "Cei de la Dinamo mi-au transmis miercuri seara ce s-a intamplat la sedinta cu Ponta si Dragnea. Trebuiau sa imi spuna de dinainte ca nu ma voteaza, mai ales ca pe Negoita l-am considerat ca pe un copil al meu. Au spus miercuri seara ca ma voteaza si joi au fost impotriva!".

Cum l-a tradat Pandurii: "Au votat contra pana la urma, dar ii inteleg ca le bate puscaria la usa. Parvulescu mi-a spus ca indiferent de ceea ce se intampla va vota cu mine. Si a votat invers".

Cum l-a tradat Botosaniul: "Mi-au jurat credinta si au votat cu Gino".

Cum l-a tradat Brasovul: "Imi puneam mana sa mi-o taie pentru Neculaie. De ce a votat invers? Cu ce l-or fi santajat?"

Cum l-a tradat Otelul: "Baiatul de la Otelul a spus ca a primit ordin de la patron sa voteze cu mine si mi-a jurat ca asa va face. Dar la vot a pus invers. Oameni fara coloana vertebrala!".

Cum l-a tradat Chiajna: "Mi-a spus Primarul din Chiajna ca are oua cat televizorul si ca ma voteaza. A venit la vot viceprimarul care mi-a zis si el ca nu are cine sa ii dea ordine. Au intrat amandoi in sala si au votat cu Gino".

Dragomir a afirmat ca Dinu Gheorghe si Ioan Niculae de la Astra i-au spus clar ca nu il voteaza, iar pentru acest lucru il va aprecia mereu. "In rest, m-au tradat prietenii care mi-au jurat credinta", a conchis Dragomir.

Dragomir a pierdut joi cu 11-7 la voturi, in favoarea lui Gino Iorgulescu, devenit de astazi noul presedinte al LPF.

Dragomir a petrecut 17 ani in fruntea LPF si, in cazul in care mai lua un mandat ar fi depasit 20. O schimbare era buna si este bine ca a venit, insa motivul de reticenta este ca presedintia LPF a fost decisa de primul ministru Victor Ponta, alaturi de Liviu Dragnea, unul dintre sefii PSD.

Miercuri seara, aproape de miezul noptii, s-a incheiat o sedinta secreta la Hotelul Residence in care majoritatea reprezentantilor cluburilor din Liga 1 au fost prezenti alaturi de politicienii Victor Ponta si Liviu Dragnea. Acestia din urma au cerut cluburilor sa voteze cu Gino Iorgulescu la sedinta de joi, 14 noiembrie, pentru a-l debarca pe Dumitru Dragomir, ceea ce s-a si intamplat.

La sedinta de miercuri noapte a venit Gino Iorgulescu, alaturi de oficiali de la Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Ceahlaul, Otelul Galati, Petrolul, FC Vaslui , Astra, FC Botosani si Viitorul. In hotel au fost si Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost vazut iesind din complexul Residence, la fel si Ioan Niculae de la Astra sau Gheorghe Stefan de la Ceahlaul, cel care l-a propus pe Gino Iorgulescu ca sef al LPF. Pinalty a declarat la iesire ca Dragnea nu face parte din echipa si ca nu stie cine este acesta. Victor Ponta a admis ca a fost la hotel, dar "din intamplare".

Gheorghe Hagi a venit si el miercuri seara la Residence.

Dragomir a declarat miecuri seara ca stie ca a pierdut sprijinul lui Gigi Becali, ceea ce ar fi confirmat de prezenta Stelei la intalnirea de la Residence.

Joi, la vot, fostul vicepresedinte al LPF Sandu Boc a declarat ca toata lumea care a fost in sala sa voteze a fost crispata din cauza intalnirii din ziua precedenta.



Dragomir a avut sase iude: "M-au tradat prietenii care mi-au jurat credinta"