Liga 1

Două erori de apărare au decis Dinamo - Petrolul. Ambii antrenori acuză starea precară a terenului

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Meciul Dinamo - Petrolul din etapa a 7-a în Liga 1 a fost decis de două erori defensive. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Cum arată clasamentul după acest rezultat.

Gafa comisă de Doua în minutul 22 a dus la deschiderea scorului de către Goncalo Gregorio.

Petrolul a egalat după un sfert de oră prin Petrovic, după ce Seto l-a deposedat ușor de balon pe Ilic, continuând apoi faza cu Jair.

În partea secundă cei de la Petrolul au avut o bară transversală la reluarea lui Roman, minutul 86.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo a acuzat la final starea precară a gazonului de pe ”Arcul de Triumf”.

”La gol am făcut o eroare pe care noi, în mod normal nu o facem. Am greşit o singură dată, dar nu e prea mult de vorbit despre fotbal, pentru că nu a fost mult fotbal. Foarte multe greşeli de ambele părţi. Se întâmplă, asta e situaţia.

”Golubovic dă acea pasă, pe care nu ar fi trebuit să o dea. Sunt greşeli inerente. Am rămas cu un gust amar să văd cea mai bună suprafaţă de joc din România cum arată acum.

”Credeţi că o să ne dea cineva banii înapoi că nu s-a prezentat gazonul cum trebuie? Iar o să se spună că am ceva cu statul, pentru că afirm că statul nu este un bun administrator pentru aceste stadioane”, a declarat Burcă.

De cealaltă parte, Florin Pîrvu a considerat rezultatul unul echitabil.

”Ştiam că urmează un meci foarte dificil, cred că şi terenul a contribuit la acest lucru. Nu vreau să găsesc scuză în asta, eu zic că rezultatul este echitabil.

”Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, dar am întâlnit un adversar puternic când joacă acasă, terenul prost a făcut ca jocul nostru să nu mai fie aşa de spectaculos”, a declarat și antrenorul Petrolului.

Caseta tehnică

Dinamo: A. Golubovic - Patriche, Q. Bena, Homawoo - G. De Moura, A. Bani (Ghezali 53), C. Ilic (I. Roşu 78), Amzăr - Cr. Costin (G. Creţu 79), Gregorio (Hakim Abdallah 68), D. Politic. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Ţicu - Doua, Hanca (Dumitriu 88), Seto, Jair, Musi (M. Constantinescu 75) - Z. Petrovic (M. Roman 69), G. Grozav (Diomande 74). Antrenor: Florin Pârvu.

Cartonaşe galbene: A. Bani 28, D. Politic 77 / Hanca 45+5, M. Roman 86, Meijers 90+2

Arbitri: Iulian Călin – Vasile Marinescu, Daniel Mitruţi.

 



Două erori de apărare au decis Dinamo - Petrolul. Ambii antrenori acuză starea precară a terenului