Liga 1

Dorinel Munteanu: ”Meciul cu Bistrita va fi mai mult decat important, poate vital”

Tehnicianul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, ca meciul cu Gloria Bistrita, de la sfârsitul acestei saptamâni, va fi mai mult decât important si poate chiar vital pentru gruparea sa, care are nevoie de cele trei puncte.

"Meciul cu Bistrita va fi mai mult decât important, poate vital, fiindca avem nevoie de cele trei puncte. Stim ca n-am obtinut punctele pe care le doream, au fost mai multe motive, dar vreau sa ne concentram pentru a le lua pe urmatoarele. Glumind putin, am revenit la vechea placere a fanilor galateni, adica sa jucam frumos si sa pierdem. Stiti foarte bine ca am fost adeptul altui principiu. În ciuda faptului ca jocul nostru nu sufera, rezultatele sunt în defavoarea noastra. Orice meci este greu, avem nevoie de rabdare, liniste si munca, sunt convins ca vor veni si rezultatele. Totul sta în psihicul fotbalistilor pe care îi antrenez. Voi face schimbari si la jocul cu Gloria Bistrita, mai ales ca îmi este cel mai usor sa alcatuiesc primul unsprezece", a declarat Dorinel Munteanu.

El a precizat ca a renuntat la ideea de a mai face transferuri: "Mi-am scos din cap ideea ca vom mai face transferuri, cel putin pâna la iarna si încercam sa ne descurcam cu ce ne ofera lotul la acest moment".

Narcis Raducan, consilier al primarului Marius Stan, spune ca negocierile privind preluarea clubului sunt pe final, si ca aceasta situatie nu ar trebui sa îi afecteze pe fotbalisti. "Jucatorii sunt profesionisti, încercam sa-i tinem cât mai departe de problemele prin care trece clubul în acest moment. Fotbalistii sunt motivati, am platit la timp salariile si primele, asa ca nu cred ca ar trebui sa fie influentati de problemele din afara gazonului. Nu am acces direct la negocierile care se tin pentru preluarea clubului de catre alti învestitori. Se pare ca ne aflam pe ultima suta de metri. În ceea ce priveste partida de sâmbata, cu Gloria Bistrita, sper ca spectatorii sa aiba ocazia sa vada golul 1000 al Otelului în prima liga. Chiar daca aparent partida este dezechilibrata, campionatul îti poate oferi multe surprize, ne-ar ajuta enorm sa vedem stadionul plin", a declarat Narcis Raducan.

Partida dintre Otelul Galati si Gloria Bistrita, contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, se va disputa sâmbata, de la ora 19.00.



Dorinel Munteanu: ”Meciul cu Bistrita va fi mai mult decat important, poate vital”