Liga 1

Doar remiza pentru Dinamo si Dorinel la Constanta

La meciul de debut al lui Dorinel Munteanu pe banca, Dinamo n-a reusit decât o remiza, scor 1-1, la malul marii. Viitorul Constanta a deschis scorul prin golul superb marcat de Benzar, dupa un penalty ratat de Dica, pentru ca Dinamo sa egaleze prin Issa Ba.

Dupa o prima jumatate de ora în care nu s-a întâmplat mai nimic la cele doua porti, Dinamo a fost prima care a scos coltii în ofensiva, dar sutul lui Alexe s-a dus pe lânga poarta. Trei minute mai târziu a venit rândul lui Danciulescu sa-si treaca în cont o ratare monumentala, dupa ce n-a reusit sa trimita în plasa din 6 metri.

Minutul 35 a adus o noua ocazie uriasa a dinamovistilor. Acelasi Danciulescu l-a facut pe Dorinel Munteanu sa-si puna mâinile în cap dupa ce a sutat peste poarta de la marginea careului mic, nu înainte ca Alexe sa trimita mingea cu capul în bara.

În minutul 37, Viitorul a beneficiat de un penalty, acordat pentru un fault al lui Matei asupra lui Alibec. Nicolae Dica si-a batut joc însa de aceasta oportunitate si a sutat slab în stânga jos si în bara.

Spre finalul primei reprize, Dinamo a accelerat jocul în jumatatea adversa, evolutie buna pe care a continuat-o si în startul reprizei a doua, dar fara sa produca faze importante la poarta constantenilor. Viitorul a stat însa la cutie, iar în minutul 71 o executie de generic a trezit spectatorii din amorteala. Benzar l-a vazut pe Balgradean iesit si a dat un efect lobat mingii de la peste 20 de metri peste portar si sub transversala, deschizând scorul pentru Constanta.

Tabela n-a ramas însa asa, dupa doar 7 minute dinamovistii restabilind egalitatea. Matei a centrat excelent de pe dreapta în gura portii, unde Issa Ba a aparut fara marcaj si a îndeplinit o simpla formalitate. Desi timp mai era suficient pâna la final pentru ca ambele echipe sa încerce un gol al victoriei, meciul n-a mai oferit faze de poarta. Constantenii au tinut de rezultat si n-au mai fortat, iar dinamovistii desi au întarit ofensiva, n-au mai creat ocazii de gol.



Doar remiza pentru Dinamo si Dorinel la Constanta