Liga 1

Bokila nu a jucat si ar putea deveni coleg cu Mutu

Strategia Petrolului de a face o diversiune cu Bokila, vazuta de Laurentiu Reghecampf si altii, nu a avut suport real. Golgheterul de la Petrolul nu a jucat in Supercupa cu Steaua, iar miercuri seara a aparut o noua pista de transfer: Ajaccio, echipa lui Adrian Mutu.

Ultima pista pentru Bokila este Ajaccio. Patronul lui Ajaccio, Alain Orsoni este in Romania pentru a discuta transferul lui Bokila cu cei de la Petrolul. Apoi, el va merge in Olanda pentru a discuta cu jucatorul, direct.

Bokila este legat si de Rusia, de FK Krasnodar, cu care ar putea semna. Rusii ar putea achita clauza de reziliere ce se va stabili ulterior. Bokila este orbit de salariuld de acolo, in valoare de 500.000 de euro pe an.

Petrolul nu vrea sa il cedeze

"Pentru noi cazul Bokila este inchis. Clubul nostru si-a spus pozitia oficiala, mai precis ca Bokila este sub contract si va fi suspendat pana se intoarce", a declarat Cristi Vlad, directorul sportiv al clubului Petrolul la Digi Sport.

Ceea ce este greu de crezut este modul in care Bokila si Petrolul au procedat, daca totul a fost doar o tentativa de pacalire a Stelei. Si pentru ce, pentru o Supercupa?

Reghe, Argaseala si oficiali din partea LPF s-au inselat

"Din ceea ce stiu eu, s-ar parea ca Bokila va juca. Am vorbit cu cineva de la Petrolul care mi-a spus asta. Ar putea fi o surpriza mare si pentru stelisti ca Bokila sa fie pe teren. Jucatorul ar fi riscat foarte mult sa plece asa, deodata, cu totul din Romania. Nu vrea sa plece de la Petrolul, nici la Steaua si nici in Rusia”, a spus Alexandru Boc, vicepresedinte LPF, la Dolce Sport.

Valeriu Argaseala a spus astazi ca "Bokila va juca diseara".

Cazul Bokila

Totul a pornit luni noapte, de la un mesaj publicat pe Bokila pe retelele sociale. El si-a luat la revedere de la fanii Petroulului si a urat echipei succes in Supercupa, dand de inseles ca a plecat de la club.

Marti, Petrolul a trimis un comunicat de presa in care a spus ca Bokila vrea sa plece la alt club si ca a fost suspendat pentru Supercupa, pentru ca echipa nu isi da acordul de transfer. Marti seara, Bokila a avut o discutie privata pe retelele sociale in care a spus ca a fost obligat sa plece, dupa ce Petrolul l-a obligat sa semneze o prelungire de contract pe care nu o vrea.



Bokila nu a jucat si ar putea deveni coleg cu Mutu