Liga 1

Dinamo pierde cu Astra in prelungiri

Astra Ploiesti a câstigat la limita, în ultimul minut de prelungiri, meciul de pe teren propriu cu Dinamo. Ploiestenii au dominat copios, au avut numeroase ocazii si doua bare, dar golul a venit din penalty în minutul 94.

Dupa eliminarea usturatoare din cupele europene, Dinamo a vrut sa-si spele imaginea cu meciul din deplasare împotriva AStrei, însa elevii lui Dario Bonetti n-au reusit nimic la Ploiesti.

Astra a controlat teritorial disputa, a aratat mai multa incisivitate, chiar daca ocaziile de gol nu au fost foarte multe. Din prima repriza se poate retine doar ocazia lui Ivanovski din minutul 6, când jucatorul Astrei a reluat incredibil peste transversala din careul mic, cu toata poarta la dispozitie.

Sansa a surâs elevilor lui Multescu în startul reprizei a doua, când Koulibaly a vîzut direct rosu pentru o lovitura cu cotul la Ivanovski si a lasat pe Dinamo în inferioritate numerica. Ocaziile si-au facut aparitia în serie la poarta lui Naumovski, Fatai, Ben Youssef sau Enache punându-l la grea încercare pe portarul alb-rosilor.

Cea mai mare ocazie i-a apartinut lui Fatai, care în minutul 65 a trimis puternic cu capul o centrare de pe stânga din lovitura libera, dar mingea a lovit transversala si a cazut în teren lânga linia portii.

Câteva minute mai târziu, echilibrul numeric s-a restabilit dupa ce Distefano a primit al doilea galben pentru un fault din spate la Boubacar. Meciul a ramas însa în continuare la discretia gazdelor, iar în minutul 83 Sadat Bukari a trimis si el în bara la capatul unui contraatac, în care l-a depasit si pe Naumovski.

Golul victoriei ploiestene a venit în ultimul minut de prelungiri, din penalty-ul obtinut de Fatai în duel cu Dragos Grigore. Tembo a executat cu mult efect de la punctul cu var, l-a trimis pe Naumovski la plimbare si a închis tabela.



Dinamo pierde cu Astra in prelungiri