Liga 1

Dinamo si Ceahlaul au facut uitat conceptul de „gol”

Dinamo a remizat, sâmbata, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Ceahlaul Piatra Neamt, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Acesta a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului pentru ambele echipe.

Ceahlaul stia ca doar apararea o va salva în fata unei echipe dinamoviste mai experimentata, mai valoroasa si mai aplecata spre ofensiva. Astfel ca moldovenii si-au vayut de treaba în defensiva, au închis ermetic jocul si au tinut adversarii mai mult la mijlocul terenului. În sprijinul tacticii Ceahlaului a venit si jocul apatic, chiar lesinat al câtinilor rosii, care în meciul de la Piatra Neamt au fost mai mult niste catelusi fara chef de joaca.

Acest lucru este confirmat si de jocul extrem de plictisitor din prima repriza, când nicio faza de poarta n-a trezit din amorteala spectatorii. Ce sa mai vorbim de ocazii de gol? Acestea au aparut doar dupa pauza si au fost trei la numar. Primele au reprezentat si doua sanse mari ale dinamovistilor de a înscrie dupa ce Alvarez si apoi Alexe au trimis pe rând mingea în bara. În rest, liniste si pace la poarta lui Miron. De cealalta parte, prima si singura ocazie de gol a moldovenilor a venit în minutul 80 de la Constantinescu, sutul acestuia din alergare trecând putin pe lânga poarta.

Ceahlaul Piatra Neamt: Miron - Sanchez Moreno, Mohamed, Ichim, Barna (Rusu '67) - Tolimir (Achim '81), Chitosca (I. Badescu '55) - Monroy, M. Constantinescu, Stana - Golubovic. Antrenor: Constantin Enache.

Dinamo: Balgradean - Rus, Luchin, Dr. Grigore, Pulhac - C. Matei (Cristea '75), C. Munteanu, Curtean (Stratila '67) - Alvarez, Tucudean (Issa Ba '46), Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

Cartonase galbene: Constantinescu '38, Tolimir '44, Barna '54 / Curtean '4, Tucudean '25, C. Matei '41, Alvarez '75, Issa Ba '90+2

Arbitri: Lucian Rusandu (central) - Radu Ghinguleac, Alexandru Cerei (asistenti) - Emil Voicu (rezerva)

Observatori: Mario Hagiu, Florentin Ivan.



Dinamo si Ceahlaul au facut uitat conceptul de „gol”