Liga 1

Dinamo castiga la Botosani in inferioritate numerica

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Echipa Dinamo si –a consolidat prima pozitie in playout dupa 1-0 pe terenul celor de la FC Botosani, formatie care a evoluat aproape o repriza intreaga cu un jucator mai mult pe teren.

Robert Moldoveanu, jucator introdus pe teren in partea secunda in locul slovacului Adam Nemec, a marcat cu capul in minutul 80 dintr-o centrare a lui Pesic din flancul stang. 

Dinamo ramasese in inferioritate numerica din minutul 51, cand Salomao a primit cartonasul rosu direct pentru o intrare dura asupra lui Roman. 

Un Roman care in finalul primei reprize rata cea mai mare ocazie a gazdelor dupa o faza senzationala. Achim a executat o lovitura libera spectaculos cu mingea trimisa peste intreaga aparare adversa, iar Roman a incercat o executie pe spate. Penedo s-a opus golului cu o interventie de zile mari. 

Surprinsi de primirea golului in minutul 80, cei de la Botosani s-au aruncat spre poarta lui Dinamo, iar Golofca irosea o sansa buna cu cinci minute inaintea finalului. 

O ratare care I-a nemultumit pe spectatorii prezenti, o parte a acestora cerandu-I demisia lui Costel Enache.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Cobrea - Miron, A. Burcă, Plămadă - Unguruşan (Axinte '79), Tincu, Achim, Oaidă (Moruţan '67) - M. Roman, Golubovici (Axente '74), Golofca. Antrenor: Costel Enache.

Dinamo: Penedo - Corbu, Katsikas, Marici, Olteanu - Hanca (Monroy '75), Mahlangu, Nistor - Pesici (R. Grigore '90), Nemec (R. Moldoveanu '67), Salomao. Antrenor: Florin Bratu.

Arbitru: Andrei Chivulete.



Dinamo castiga la Botosani in inferioritate numerica