Liga 1

Dinamo castiga dupa o luna in Liga 1

Formatia antrenata de Flavius Stoican s-a impus la limita in fata Concordiei, scor 2-1, intr-un meci contand pentru etapa a XII-a a Ligii 1. "Cainii" nu mai cunoscusera gustul victoriei din luna septembrie, cand au intors scorul la Galati, invingand cu acelasi scor. George Tucudean si Dragos Grigore (penalti) au inscris pentru ros-albi, golul de consolare al ilfovenilor purtand semnatura lui Gomo Onduku.

Tucudean a rupt echilibrul partidei in minutul 27, cand Alexandru Curtean a centrat din lovitura libera, iar jucatorul imprumutat de la Standard Liege a reluat sub bara din trei metri.

Zece minute mai tarziu, sutul lui Laurentiu Rus a trecut milimetric pe langa coltul lung al portii aparate de Victor Ramniceanu. Portarul Concordiei a intervenit senzational la "capul" lui Tucudean, la atacul urmator.

Repriza secunda a fost una mai animata, in conditiile in care Dinamo avea sa se desprinda in minutul 60, 2-0, in urma unui penalti transformat de Dragos Grigore, pentru ca Onduku sa ii readuca pe ilfoveni in joc, cateva momente mai tarziu.

Dinamo: Naumovski – Rus, Luchin, Grigore, Filip (Grecu 72') – Lazar, Boubacar, Thicot, Curtean – Rotariu (Serban 59'), Tucudean (Thomas 78')

Concordia: Ramniceanu – Cretu, Melinte, Leca, Savin – Rosu (Florea 65'), Papasterianos – Onduku, Purece, Serediuc – Wellington (L. Ganea 85')

Arbitru: Marius Bocaneala

Cartonase galbene: Filip 59', Tucudean 76', Curtean 83', Thomas 90'/ Melinte 26', Cretu 61', Leca 86'

Cartonase rosii: -



Dinamo castiga dupa o luna in Liga 1