Liga 1

Dinamo ajunge pe loc de playoff!

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dupa un start ratat de sezon, care a culminat cu ocuparea ultimei pozitii in clasament la un moment, Dinamo s-a redresat si dupa al 13-lea meci din sezonul regular a ajuns provizoriu pe loc de playoff.

Victoria obtinuta, vineri seara, pe teren propriu in fata celor de la Gaz Metan Medias, scor 2-0 (1-0), a facut ca Dinamo sa acumuleze 17 puncte si sa urce spectaculos nu mai putin de cinci pozitii pana pe locul sase in clasamentul din Liga 1.

Un meci controlat de Dinamo de la un capat la altul in fata unui adversar modest din toate punctele de vedere. Gaz Metan Medias este o formatie de nerecunoscut comparativ cu echipa care ajungea pana nu demult la conducerea ierarhiei din prima liga.

Filip Mrzkljak a deschis scorul la jumatatea primei reprize, minutul 21, cu un sut din interiorul careului la mingea intoarsa de Sorescu.

Daniel Popa a ratat apoi singur cu portarul in minutul 39 si in consecinta n-a mai revenit de la vestiare pentru partea secunda, fiind schimbat la pauza cu Perovic.

Dinamo a mai avut in finalul reprizei si un gol anulat pentru offside la acelasi Mrzljak.

In partea secunda, minutul 73, Sorescu a inchis tabela securizand victoria lui Dinamo din pasa lui Nistor.

Caseta tehnica

Dinamo: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, De Moura – Mrzljak, I. Filip – D. Sorescu (Brito ’82), D. Nistor, R. Moldoveanu (Răuţă ’82) – D. Popa (Perovic ’46). Antrenor: Duşan Uhrin Jr

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Pleaşcă (Diakota ’46), R. Popa, M. Constantin, Velisar – Droppa (Drăghici ’75), N. Roşu (Chamed ’46) – R. Romeo, Cardoso, Olaru – S. Buş. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Puljic ’21, Sorescu ’45 / Diakota ‘51

Arbitri: Ovidiu Haţegan.



Dinamo ajunge pe loc de playoff!