Liga 1

Debutantul Fortes aduce victoria pentru Gaz Metan in prelungiri cu Chiajna

Sursă foto: facebook.com/GazMetanMedias

Gaz Metan Medias a castigat, cu 2-1 (1-1), meciul disputat pe teren propriu, luni seara, contra Concordiei Chiajna in prima etapa din Liga 1 Betano.

O partida desfasurata pe o ploaie torentiala si a carei repriza secunda a fost intarziata cu 27 de minute din cauza caderii instalatiei de nocturna, dupa ce un fulger a lovit unul dintre stalpi.

Chamed a deschis scorul pentru Gaz Metan cu capul din sase metri la centrarea oferita din dreapta de Cretu. Dupa doar 12 minute de la deschiderea scorului, in minutul 40, Concordia egala prin debutantul Guessan. Servit excelent de Matei si tot de pe partea dreapta, Guessan a inscris cu capul.

In minutul 34 oaspetii au reclamat gol la sutul lui Gorobsov din lovitura libera, mingea fiind scoasa de Plesca. In absenta tehnologiei video de linia portii ultima decizie a apartinut arbitrului George Gaman, care a lasat jocul sa continue. La interviurile de la finalul partidei, portarul gazdelor a facut lumina: “cred ca a fost gol la Gorobsov!”.

Fortes a intrat in joc in minutul 62 schimbandu-l pe Buziuc si inca de la primele atingeri a aratat o buna dispozitie de joc incercand de mai multe ori sutul de la distanta.

In cele din urma, in al treilea minut suplimentar, tanarul jucator portughez (23 ani) a gasit poarta cu un stang senzational din afara careului si a adus cele trei puncte in contul Mediasului.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Diallo, M. Constantin, Buşu - I. Cristea, Caiado (Romeo '57) - Chamed (Costea '82), Fofana, D. Olaru - Buziuc (Fortes '62). Antrenor: Mihai Teja;

Concordia Chiajna: Caparco - Matei, Albu, Ov. Marc, Fota - Gorobsov (Bucşă '73), Prepelita - Nivaldo (Ivanovici '67), M. Cristescu, Grădinaru - Guessan (Batin '84). Antrenor: Ionuţ Badea;

Cartonaşe galbene: Fofana '36, Creţu '80 / Matei '45, Guessan '60

Meciul a fost arbitrat de George Găman.



Debutantul Fortes aduce victoria pentru Gaz Metan in prelungiri cu Chiajna