Liga 1

Cum vede Ioan Becali transferurile lui Esucudean si Maxim

Impresarul Ioan Becali spera ca transferurile celor doi fotbalisti romani sa se realizeze si ca acestia sa poata ajuta echipa naTionala. Agentul a comentat si posibilitatea ca Razvan RaT sa plece la Olympique Marseille.

"Daca se realizeaza transferul lui A¢ucudean, va fi si din cauza faptului ca Dinamo se afla intr-o situaTie economica slaba. Plecarea lui Esucudean rezolva insa parTial situaTia la Dinamo. E doar o injecTie de moment, care menTine pacientul inca in spital. In continuare pacientul e bolnav. Cred ca Dinamo, fara un milion si ceva, nu-l va ceda pe Esucudean", a spus Ioan Becali la Dolce Sport.

Ioan Becali a comentat si transferul lui Alexandru Maxim la Stuttgart: "Pentru Maxim e o echipa buna, care are si rabdare cu jucatorii. Sper ca Maxim sa fie repede incadrat in lotul echipei Stuttgart. In Germania, daca esti perseverent, te antrenezi, iTi vezi de treaba, e bine. Maxim nu e un atacant gen Marica, de la care se asteptau 20 de goluri pe sezon, el e un jucator care vine din spate, sa recupereze mingea, va si marca 5-6 goluri pe sezon. E o sansa mare pentru el."

Cat despre mutarea lui Razvan RaT de la Sahtior la Marseille, agentul FIFA s-a aratat mai rezervat si a mai oferit si un alt motiv de ce e mai greu sa se realizeze transferul: "Nu stiu daca Marseille poate satisface contractul pe care il doreste el. Sougou castiga 5-600.000 de euro la Marseille, cine castiga peste un milion trebuie sa fie un jucator care sa faca diferenTa. Nu stiu daca gruparea franceza ii poate satisface cererea lui RaT, care doreste in jur de doua milioane pe an"

Onlinesport: Irina Maxim



Cum vede Ioan Becali transferurile lui Esucudean si Maxim