Liga 1

Cum arata un gazon incalzit in plina iarna

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Iarna a revenit in forta peste Romania si caderile masive de zapada din ultimele ore pun sub semnul intrebarii disputarea mai multor partide din Liga 1, campionat reluat in primul weekend din februarie.

Clubul Astra Giurgiu ofera pe site-ul oficial o imagine cu gazonul arenei Marin Anastasovici pe care functioneaza instalatia de incalzire.

"În așteptarea vizitei echipei belgiene Genk, așa cum a fost și la meciul cu Asa Tg. Mureș, gazonul arenei din Giurgiu se prezintă în condiții excelente.
Cu instalația de degivrare funcțională, iată cum arăta gazonul astăzi, la orele 16.00, după o zi de ninsoare, cei aproape 20 de centimetri de zăpadă fiind topiti, la propriu", se arata in mesajul celor de la Astra.

"Așteptăm preocupare, corectitudine și interes din partea tuturor celorlalte competitoare cu privire la condițiile regulamentare minime, solicitate și prin Manualul de Licențiere! Integritatea jucătorilor, respectul față de competiție și spectacolul fotbalistic sunt mai presus de interese", concluzioneaza acest mesaj.

In alta ordine de idei, ASA Tg.Mures a anuntat ca meciul cu ACS Poli Timisoara de la finalul acestei saptamani se va disputa la Cluj pe arena celor de la CFR.

De asemenea, meciul CSM Poli Iasi - Astra este pus sub semnul intrebarii din cauza timpului nefavorabil. In Moldova zapada cazuta depaseste 20 de centimetri, iar in noptile urmatoare se anunta temperaturi de pana la -16 grade Celsius.



Cum arata un gazon incalzit in plina iarna