CSMS Iasi

Eugen Neagoe promite fotbal ofensiv la CSM Poli Iasi

Fost secund la echipa nationala alaturi de Victor Piturca, Eugen Neagoe revine ca principal in Liga 1 pe banca celor de la CSM Poli Iasi si promite ca va juca ofensiv.

Neagoe a vorbit in presa locala ieseana despre intentiile sale ofensive si despre sistemul de joc pe care doreste sa-l implementeze la echipa din Copou.

"Imi place sa joc ofensiv si sunt adeptul atacului. Vreau sa facem un presing avansat, sa recuperam mingea cat mai repede si sa construim actiuni de atac. Cred ca am in lot jucatori care se pliaza pe acest stil de joc", a declarat Neagoe la Digi 24 Iasi.

Acesta a mai spus ca va lucra in perioada urmatoare pentru imbunatatirea jocului la fazele fixe, dar va pune accent si pe factorul psihic pentru recapatarea increderii.

Napoli a fost dat afara de la Iasi dupa un diferend cu presedintele Florin Prunea. Acesta a explicat ca tehnicianul italian ar fi vrut sa plece din Romania intr-o mini vacanta dupa intreruperea campionatului, lucru pe care nu l-a agreat.

In plus, Prunea a mai spus ca nu vrea sa mai lucreze vreodata la o alta echipa cu Napoli.

CSM Poli Iasi ocupa locul 9 in clasament, cu 12 puncte, iar Eugen Neagoe va debuta vineri, 14 octombrie, in deplasare cu CFR Cluj (20:30).



Eugen Neagoe promite fotbal ofensiv la CSM Poli Iasi