Liga 1

CSMS Iasi puncteaza in clasament si in deplasarea de la Galati

Otelul a remizat, scor 0-0, in partida de pe teren propriu cu CSMS Iasi, performera acestui retur. Galatenii s-au prezentat bine in prima parte a jocului, insa nu au mai avut nimic de spus in repriza a doua cu probabil cel mai slab fotbalist care a ajuns in Liga 1 in ultimii ani, Yulu Matondo. Helder a sprintat in zadar in partea dreapta pentru a-l servi pe Matondo, in timp ce Badic si Golubovic au semnat cele mai importante ocazii ale iesenilor.

Laurentiu Iorga a dat tonul ocaziilor de poarta cu un sut din marginea careului, dar pe directia goalkeeperului bosniac Grahovac.

In minutul 20, Gomo Onduku a fost mai putin precis la finalizare, trimitand din intoarcere peste poarta lui Dumitru Hotoboc din preajma careului.

Intr-un interval scurt de timp, Narcis Badic a reluat frumos de la 18 metri, iar pe contraatac Alexandru Tudorie nu a putut modifica tabela dintr-o pozitie favorabila, la capatul unei faze lucrate de Emil Dica si Florin Cernat.

Prima repriza i-a gasit pe jucatorii formatiei gazda in atac. Cernat a fost foarte aproape de a marca dintr-o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri, iar Alexandru Tudorie nu a fost capabil sa reia decisiv cu capul din apropiere la o noua faza fixa a Otelului.

Partea secunda a fost una mai saraca in faze de poarta. CSMS a dat in multe randuri impresia ca se multumeste cu un rezultat de egalitate. Pe de alta parte, Otelul nu prea existat in plan ofensiv de la introducerea lui Yulu-Matondo.

In minutul 70, Alexandru Ciucur l-a angajat bine la limita careului pe Narcis Badic, autorul unui sut imprecis in diagonala.

Cu zece minute inainte de final, bosniacul Golubovic a reluat in bara din stanga lui Hotoboc o minge prima din partea lui Alexandru Cretu.

Meciul s-a incheiat doua momente intense la poarta oaspetilor. Yulu-Matondo a finalizat dezamagitor o incursiune in flancul drept a lui Helder Tavares. Faza s-a repetat si la urmatorul atac al fostei campioane a Romaniei, cand Matondo a trimis o simpla pasa cu capul spre Grahovac la un balon care anunta victoria gazdelor.

Otelul: Hotoboc - Solomou, A. Miron, Cucu, Murgoci - E. Dica (R. Tatar 72), Tavares - L. Iorga, Cernat, I. Popa (D. Popescu 80) - Tudorie (Matondo 57)
Rezerve: Ma-Kalambay, Popescu, Sissoko, Milea, Gradinaru, Tatar, Matondo

CSMS Iasi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Plamada, Tiganasu - Braga (Al. Cretu 63), Enescu - Onduku (M. Ciuca 90), Ciucur (G. Bosoi 73), Badic - Golubovici
Rezerve: Caparco, Ciuca, Markovici, Cretu, Bosoi, L. Mihai, Boiciuc

Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin)

Cartonase galbene: Solomou 22, Helder 48, Fl. Cernat 55/ Golubovic 37, Al. Ciucur 39, G. Onduku 47, Tiganasu 74, Mihalache 79

Cartonase rosii: -

Stadion: Otelul (Galati)



CSMS Iasi puncteaza in clasament si in deplasarea de la Galati