CS Otopeni

Mugur Porumbacu: "La Otopeni nu avem butoane"

Directorul general al celor de la CS Otopeni, Mugur Porumbacu, a acordat, miercuri, un interviu pentru Onlinesport.ro in care a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, despre "butoanele" din Liga I, si despre jucatorii care mai pot ajunge sub comanda antrenorului Miodrag Jesic.
Pregatiti de Liga I?
-Suntem pregatiti. Am obtinut licenta, am obtinut dreptul de a evolua pe Stadionul Astra, in urma unor imbuntatiri. Am adus un antrenor sarb, temperamental. Dupa parerea mea, este un antrenor bun. Am schimbat lotul, au ramas doar 6 jucatori din Liga a II-a. Eu zic ca suntem pregatiti pentru Liga I.

Fotbalistii CFR-ului spun ca nu au auzit de Otopeni. E un avantaj?
-Probabil ca fotbalistii straini nu au auzit de Otopeni. Cei romani au auzit cu siguranta. De trei ani activam in Divizia B, am promovat. Intr-adevar, avem doar 7 ani in spate, dar am promovat an de an. Suntem cunoscuti pentru ca am fost televizati in fiecare sambata,  3 sezoane, cate 15 meciuri din 16. Suntem cunoscuti de jucatorii romani de la CFR pentru ca am avut o relatie buna cu domnul Trica. Dansul ne-a facilitat aducerea antrenorului, ne-a dat recomandari bune. Domnul Andone ne-a ajutat in aducerea jucatorului Vitinha.

Pe langa fotbal, conteaza si butoanele. Aveti acces la ele?
-Pe noi nu ne intereseaza butoanele, nu avem asa ceva. Jucam numai pe teren. Daca meritam, sa stam in Liga I, daca nu, nu. Eu cred ca usor-usor o sa dispara discutiile despre butoane si despre culise.

Mai vin jucatori?
-Deocamdata avem un lot de 25 de jucatori. Suntem in discutii cu trei jucatori. Unul de afara si doi din Romania, dar in acest moment nu s-a finalizat nimic. Perioada de transferuri se incheie la 1 septembrie. Sa nu uitam ca Plesan a jucat la doua echipe intr-un tur anul trecut, la Poli Timisoara si Steaua.

CS Otopeni va debuta in Liga I, duminica, 27 iulie, de la ora 19:30, impotriva campioanei CFR Cluj. Meciul se va disputa pe Stadionul Astra din Ploiesti si va fi transmis in direct de Onlinesport.ro.

Onlinesport: Cristian Soitu


Mugur Porumbacu: "La Otopeni nu avem butoane"