CS Mioveni

Netoiu va fi actionar la Dacia Mioveni

Omul de afaceri Gigi Netoiu va detine 30 la suta din actiuni la clubul Dacia Mioveni dupa ce acesta se va separa de CS Mioveni si se transforma in societate pe actiuni, a anuntat primarul Ion Georgescu.

In cadrul Adunarii Generale Extraordinare a clubului care a avut loc miercuri seara, s-a propus schimbarea numelui echipei din Dacia Mioveni in FC Mioveni, societatea care o va administra urmand sa se numeasca FC Mioveni SA. Aceasta propunere urmeaza sa fie supusa la vot in cadrul urmatoarei sedinte AGA.

Conform discutiilor de miercuri, FC Mioveni SA va porni cu un capital de 4 milioane de dolari, iar valoarea unei actiuni va fi de 400 de dolari.

"Gigi Netoiu va primi actiuni de 30 la suta. In vara anului trecut, Netoiu a promis ca va plati 30% din bugetul de care echipa de fotbal are nevoie, adica aproximativ 1.200.000 de dolari. Pana acum, a dat 604.000 dolari si un miliard de lei, astfel ca mai are de dat inca 400.000 de dolari", a spus primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, cel care a renuntat la functia de presedinte al Consiliului Director, urmand sa ramana doar membru.

Primarul a mentionat ca gruparea argeseana va plati datoria de 250.000 de dolari catre clubul Unirea Urziceni pentru a i se ridica interdictia de a efectua transferuri."Sper sa rezolvam si problema cu datoria de 250.000 de dolari catre Unirea Urziceni si astfel sa nu mai avem probleme", a adaugat primarul.

Ion Georgescu a explicat si situatia presedintelui Viorel Ilinca: "Viorel Ilinca este omul lui Gigi Netoiu si raspunde de sectia de fotbal a clubului nostru. Nu este retribuit de noi, ci de Netoiu".

MediafaxNetoiu va fi actionar la Dacia Mioveni