CS Mioveni

Jucatorii de la Dacia Mioveni vor depune memorii la LPF, dupa ce nu si-au primit salariile

Jucatorii echipei Dacia Mioveni intentioneaza sa depuna, luni, memorii la Liga Profesionista de Fotbal pentru a deveni liberi de contract, dupa ce nu au primit in sezonul 2007/2008 nicio rata din contracte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vineri, jucatorii de la Mioveni au refuzat sa intre in cantonament inaintea meciului cu Universitatea Craiova, nemultumiti de faptul ca nu si-au primit salariile. Pana in prezent tensiunile au fost mascate la insistentele antrenorului Florin Marin, care le-a cerut fotbalistilor sa nu divulge problemele de la club.

"Toti jucatorii am decis sa nu intram in cantonament pentru meciul cu Universitatea Craiova in semn de protest pentru ca nu am primit nicio rata de contract de la inceputul campionatului pana acum, iar de la 1 octombrie ar fi trebuit sa luam cea de-a treia rata. Tot impreuna am hotarat ca luni dimineata sa mergem la LPF si sa depunem memorii pentru a deveni jucatori liberi de contract. Nu stim ce sanse de reconciliere mai sunt. Dupa meciul de la Craiova vom discuta pentru ultima oara cu conducerea si daca nu vom ajunge la o intelegere vom depune memorii pentru a deveni jucatori liberi", a spus unul dintre jucatorii Daciei, sub protectia anonimatului.

Deplasarea la Craiova urma sa se faca duminica, in ziua meciului, dupa masa de pranz.

Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, care este si presedintele Consiliului Director al clubului Dacia, a recunoscut ca in acest sezon jucatorii au incasat doar prime pentru punctele obtinute, de la Gigi Netoiu. El a explicat ca pentru ca fotbalistii sa poata primi ratele contractuale Consiliul Local, cel care finanteaza clubul, asteapta rectificarea bugetara de la inceputul lunii octombrie. "Jucatorii nu inteleg ca pot fi si probleme financiare. Sunt invatati sa-si primeasca banii exact la data trecuta in acte si nu au rabdare pana ce se vor rezolva problemele”, a spus directorul sportiv Razvan Tunaru.

Jucatorii de la Dacia Mioveni sustin ca unii dintre ei trebuie sa incaseze rate de cate 5.000-6.000 de dolari, in timp ce altii au de incasat doar cate 2.000-3.000 de dolari.

Mediafax



Jucatorii de la Dacia Mioveni vor depune memorii la LPF, dupa ce nu si-au primit salariile