CS Mioveni

Florin Marin: "Ma asteptam sa castigam"

Tehnicianul Florin Marin a declarat ca se astepta ca Dacia Mioveni sa invinga, sambata, in meciul cu Dinamo, terminat la egalitate, scor 1-1, deoarece echipa bucuresteana nu mai joaca la fel ca in editia trecuta de campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sigur ca am fi fost si mai bucurosi daca nu primeam gol in minutele de prelungire, dar si asa suntem multumuti cu acest 1-1. Suntem pe un drum bun, in crestere de la meci la meci. Ma asteptam sa castigam deoarece Dinamo nu mai joaca la fel ca in campionatul trecut, iar noi ne-am asumat niste riscuri care in final ne-au adus un punct in clasament. Important este ca jucatorii au meritul acestui rezultat in care au crezut", a spus Florin Marin.

Presedintele sectiei de fotbal a clubului din Mioveni, Viorel Ilinca, a afirmat ca este bucuros, dar si trist dupa meciul cu Dinamo. "Bucuros pentru ca nu am pierdut si trist pentru ca am fost egalati in prelungiri. Din pacate ni se intampla pentru a nu stiu a cata oara sa fim la un pas de un rezultat mare. Normal ar fi ca in acest moment sa fi avut 6-7 puncte in clasament si nu doar doua, dar asta-i situatia si mergem inainte", a explicat Ilinca.

Conform primarului orasului Mioveni, Ion Georgescu, jucatorii antrenati de Florin Marin vor incasa prime de 1.500 de dolari pentru rezultatul de egalitate de sambata. Daca ar fi invins, ei ar fi fost recompensati cu cate 3.000 de dolari.

Pe de alta parte, conducerea clubului Dacia Mioveni a adus in probe doi jucatori straini, un atacant uruguayan in varsta de 25 de ani si un brazilian, fundas dreapta in varsta de 26 de ani. Varful uruguaian a evoluat in campionatul trecut de 28 de ori si a inscris 18 goluri. "Nu le putem da numele celor doi pentru ca riscam sa-i pierdem asa cum s-a intamplat cu portarul Andrade. Sunt multi care abea asteapta sa-i fure...", a afirmat Viorel Ilinca.

Dacia Mioveni a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata, sambata, in deplasare, in compania campioanei Dinamo, in etapa a IV-a a Ligii I. Pentru echipa din Mioveni a inscris Mariko Daouda, in minutul 58. Dinamo a egalat in minutul 90+2, prin Danciulescu.

Mediafax



Florin Marin: "Ma asteptam sa castigam"