Liga 1

Criza persista la Dinamo, dupa 0-0 cu Botosani

Dinamo a remizat in partida de pe teren propriu cu FC Botosani, scor 0-0, ajungand la a treia etapa fara gol marcat in Liga 1, dupa 0-3 cu Chiajna si 0-1 impotriva celor de la FC Brasov. Desemnat jucatorul lunii martie in ancheta Digisport, Kamil Bilinski a irosit cele mai importante ocazii ale "cainilor". Curileac, portarul oaspetilor, a aparat tot ce s-a putut.

FC Botosani a avut prima ocazie a meciului, in minutul 15, dupa o faza fixa executata de pe partea dreapta de Martinus. Claudiu Codoban s-a inaltat bine la limita careului mic, insa reluarea cu capul a mijlocasului botosanean a fost una defectuoasa.

Pe contraatac, Kamil Bilinski a fost la un pas sa intepe decisiv o minge primita de la Elhamed din linia a doua. Curileac a iesit usor ezitant in zona punctului de la 11 metri si a retinut din fata polonezului.

Marius Alexe nu a fost mai inspirat la finalizare, in minutul 31, cand Curileac l-a blocat in ultimul moment in situatie de unu la unu.

Bilinski a fost ghinionistul serii, nu mai putin de trei ocazii inregistrate intr-un interval scurt de timp. Cu zece minute inainte de pauza, polonezul a reluat cu capul in bara portii lui Curileac. La urmatoarea faza, Bilinski nu a fost capabil sa trimita in plasa din 7-8 metri, portarul Botosaniului scotand miraculos in doua randuri.

Jocul lui Dinamo a dezamagit si in partea secunda, motiv numai bun pentru cele cateva sute de suporteri prezenti in tribune sa ii solicite, sporadic, demisia lui Flavius Stoican.

Cu douazeci de minute inainte de final, Traian Marc a scapat "sapunul" la o faza banala de joc, insa nu a fost niciun adversar prin preajma pentru a profita.

Marc s-a revansat imediat printr-o interventie excelenta in fata lui Ivanovici (76).

Dorin Rotariu a avut o ocazie importanta in prelungiri, dar Curileac a mentinut echilibrul de pe tabela si Dinamo-FC Botosani s-a incheiat asa cum a inceput, scor 0-0.

Dinamo: T. Marc - Fai, Machado, Bunoza, Serginho - Barboianu, Elhamed, Gavrila (C. Matei 81), Alexe (V. Lazar 81) - Grozav (D. Rotariu 67), Bilinski
Rezerve: Naumovski, Rotariu, Matei, Cristescu, Boubacar, Nedelcearu, Lazar

Botosani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte - Vasvari (Cr. Danci 86), Bordeianu, Codoban (N. Rosu 67), Martinus (P. Ivanovici 53) - Hadnagy, Batin
Rezerve: Tiut, Oltean, Ivanovici, Rosu, Faugh-Porret, Danci, Homei

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Aurel Onita si Alexandru Cerei (asistenti), Adrian Cojocaru si Dan Botescu (aditionali)

Cartonase galbene: Gavrila 52, Barboianu 62, Elhamed 90+5/ Martinus 30, Vasvari 35, Acsinte 90+1, Curileac 90+5

Cartonase rosii: -

Stadion: Dinamo



Criza persista la Dinamo, dupa 0-0 cu Botosani