Liga 1

Cristi Dulca a revenit cu victorie la U Cluj

La primul meci de când Cristi Dulca a revenit pe banca tehnica a Universitatii Cluj, "sepcile rosii" au obtinut prima victorie din acest an. U Cluj s-a impus cu 1-0 în fata Gloriei Bistrita prin golul lui Szilagyi.

Bistritenii au început mai bine meciul, au avut mai multe ocazii dar si o sansa uriasa ratata în minutul 5, când Predescu a trimis în bara din lovitura libera. Clujenii au echilibrat în scurt timp raportul ocaziilor, Viorel Dinu trimitând si el în transversala cu capul centrarea de pe dreapta de la Krumov.

Din acel moment, doar clujenii s-au vazut în ofensiva. Viorel Dinu a avut o serie incredibila de ratari, acestuia alaturându-i-se si Draghici sau Paulinho în unele faze. În startul reprizei secunde, sepcile rosii au continuat ofensiva sustinuta la poarta adversa, iar la doua faze au solicitat si penalty, dar Teo Craciunescu a lasat jocul sa continue.

Pâna la urma, Universitatea a reusit sa marcheze, cu noua minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc. Patrascu a centrat excelent pentru Szilagyi, care a trimis cu capul spre poarta, mingea atingând mai întâi transversala pentru a cadea apoi dincolo de linia portii.

Universitatea Cluj: Balauru - Krumov, Szilagyi, Paraskevas, Mendy (Firtulescu '82) - Patrascu, V. Gheorghe - Paulinho (Nicola '74), Alex Dos Santos, V. Dinu (Muzac '59) - Draghici. Antrenor: Cristian Dulca.

Gloria Bistrita: Bota - Peteleu, Kanon, Nastase (D. Stan ' 74), Cafasso - Anton, Romario, Moraes, Predescu (Curtuius '82) - Ayza, Layo (Bratu '64). Antrenor: Nicolae Manea

 

Cartonase galbene: Szilagyi '48, Muzac '87 / Romario 25, Kanon, '35, Cafasso '45+1.
 
Partida a fost arbitrata de o brigada avându-l la centur pe Teodor Craciunescu, ajutat la cele doua linii de Zoltan Szkeley si Imre Bucsi.
 
În minutul 19 si 19 secunde galeria Universitatii Cluj a parasit tribunele Cluj Arena în semn de protest fata de demiterea antrenorului Claudiu Niculescu. 1919 reprezinta anul înfiintarii gruparii ardelene.


Cristi Dulca a revenit cu victorie la U Cluj