Liga 1

Craiova propune prelungirea masurii de intrerupere a campionatului

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Clubul Universitatea Craiova propune reluarea campionatului începând cu data de 15 mai 2020.

”Este clar că această criză epidemiologică se află în România abia în faza de început, astfel încât data de 31 martie 2020 propusă pentru reluarea campionatului nu este fezabilă și ne vom trezi într-o succesiune de amânări, fapt ce nu ar permite o organizare riguroasă a activității.

”Vom ajunge în situația în care jucătorii nu ar avea practic vacanță, ceea ce ar compromite performanțele lor, participarea cu succes în competițiile europene, precum și performanțele echipelor naționale. Amânarea până pe data de 15 mai 2020 ar permite acordarea unei minime perioade de odihnă și o organizare profesionistă a activității cluburilor de fotbal.

”Considerăm că orice zi de întârziere în luarea unei decizii în sensul celor de mai sus periclitează serios activitatea tuturor celor implicați în activitatea fotbalistică profesionistă din România”, se arata intr-un comunicat lansat public de clubul craiovean din Liga 1.

FRF a suspendat pana la 31 martie 2020 toate competitiile fotbalistice din Romania in contextul epidemiei de coronavirus.Craiova propune prelungirea masurii de intrerupere a campionatului