Liga 1

Craiova – FC Arges 1-1. A sasea remiza consecutiva pentru olteni!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a uitat sa castige in CASA Liga 1 si ajunge la sase remize la rand, cinci dintre aceasta fiind inregistrate in 2021 de la reluarea campionatului.

Croatul Ivan Mamut a deschis scorul in minutul 64 al meciului de vineri seara prin care s-a dat startul etapei a 20-a din sezonul regular.

Doar trei minute s-au bucurat oltenii de avantaj pe tabela. FC Arges a egalat prin golgeterul Cephas Malele, jucator servit pe pozitie viitoare de pasa lui Meza Colli pentru a 7-a reusita in actualul sezon.

FC Arges a ratat doua mari ocazii la 0-0.

Palic a trimis in bara transversala in minutul 34, cand si Serban pe urmarire a fost aproape de gol. Portarul Pigliacelli a respins in extremis in corner.

Apoi, in repriza secunda, Malele a trimis in plasa latarala dupa ce scapase singur in careul gazdelor.

Craiova a fost aproape de golul doi in minutul 75 cand sutul lui Cicaldau a fost deviat in transversala. Ivan n-a prins poarta pe urmarire.

FC Arges a incheiat meciul in inferioritate numerica. Draghici a primit cartonasul rosu cu sase minute inaintea finalului.

Oltenii n-au mai castigat din 14 decembrie si au sase remize la rand, cinci dintre acesta de la reluarea campionatului.

Craiova acumuleaza 38 de puncte in clasament si ramane pe locul trei.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli – Şt. Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu (Bic '39), Cicâldău – Bărbuţ (Mamut '46), Ivan, Ofosu (Vătăjelu '51). Antrenor: Corneliu Papură.

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes (Turda '40), Muşat – Meza Colli, I. Şerban II – Drăghici, Palic (De Lucas '83), C. Dumitru (Grecu '83)– Malele. Antrenor: Mihai Ianovschi.

Cartonaşe galbene: Bălaşa '90+1 / Dumitru '82, Maric '85, Greab '90, De Lucas '90+4.

Cartonaş roşu: Drăghici '84.

Andrei Chivulete (arbitru).



Craiova – FC Arges 1-1. A sasea remiza consecutiva pentru olteni!