Liga 1

Cote Mărite și Mega Cote pe meciurile zilei din Liga 1

Universitatea Craiova joacă astăzi al doilea său meci din Liga 1, contra nou-promovatei Oțelul Galați. Partenerul principal al „Științei” – Betano – oferă cote mărite pentru echipa din Bănie. Nici întâlnirea dintre FC Botoșani și Petrolul Ploiești nu a fost uitată, aceasta beneficiind de Cote Mărite, dar și de Mega Cote!

Cote Mărite la U. Craiova – Oțelul Galați (luni, 24 iulie 2023, ora 21:30)

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Pentru partida de astăzi, Betano oferă Cote Mărite pentru Craiova, și anume cota de 3.25 pentru ca gazdele să câștige ambele reprize.

Universitatea este mare favorită în meciul de astăzi cu Oțelul, mai ales după debutul cu dreptul în actuala ediție de campionat, un 2-0 contra lui Dinamo.

În ceea ce privește meciurile directe cu Oțelul, ultimele întâlniri datează de aproape 10 ani, din sezonul 2014/2015, când Universitatea a câștigat și acasă, dar și în deplasare cu același scor, 1-0.

Mega Cote și Cote Mărite la FC Botoșani – Petrolul Ploiești (luni, 24 iulie 2023, ora 18:30)

La fel ca la partida Craiovei, și Botoșani – Petrolul beneficiază de Cote Mărite. Aici cota a crescut de la 4.05 la 4.45 pentru un pariu combo, și anume primul gol să fie înscris după minutul 28, iar în meci să se înscrie și peste 5 goluri.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Astfel, la meciul dintre Botoșani și Petrolul, Mega Cotele sunt 2.35 pentru victoria gazdelor, 3.30 pentru egalitate și 3.45 pentru succesul „lupilor galbeni”. Nu uita, pentru a beneficia de ele trebuie să mizezi înainte de startul partidei.



Cote Mărite și Mega Cote pe meciurile zilei din Liga 1