Liga 1

Continuă blestemul remizelor pentru Dorinel. Oțelul a avut 2-0 cu Voluntari și tot n-a reușit să câștige

Sursă foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati/

La prima întâlnire din istorie, Oțelul Galați și FC Voluntari au remizat, scor 2-2, vineri, în prima partidă a etapei a 7-a din Liga 1. Aceasta după ce gazdele au condus cu 2-0 la pauză și s-au văzut egalate în partea secundă.
Așa am trăit: Oțelul - FC Voluntari

Fără victorie de la revenirea în prima ligă, Oțelul a dominat prima parte a meciului cu FC Voluntari și a intrat cu un meritat 2-0 la vestiare.

Cisotti a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 27.

Scorul pauzei avea să fie stabilit de Pop, în minutul 41, cu o reluare din interiorul careului la centrarea lui Zhelev.

FC Voluntari a ieșit mai mult la joc în partea secundă pe fondul retragerii echipei lui Dorinel Munteanu.

Slovacul Nemec a fost aproape de gol la zece minute după pauză. Lovitura acestuia de cap din câțiva metri a fost respinsă cu o mână peste poartă de Stoian.

Dumiter a trecut și el aproape de gol, în minutul  61, când a reluat cu capul puțin peste poartă.

Ilfovenii au relansat partida pe final, după ce Dumiter a redus din diferență profitând de o ieșire greșită din poartă a lui Stoian și de o bâlbă comisă de fundașul stânga Adăscăliței.

FC Voluntari a egalat prin Niță, în minutul 81, după o nouă eroare în jumătatea de teren a gazdelor. O egalare nesperată pentru ilfoveni care timp de o repriză și jumătate n-au jucat nimic.

Cu acest rezultat FC Voluntari a evitat in extremis a treia înfrângere consecutivă în campionat și rămâne în partea superioară din clasament.

Oțelul ajunge la șase remize în șapte meciuri de la revenirea în prima ligă.

Caseta tehnică

Oțelul: R. Stoian - Adascăliţei, Yabre, Lovric, Zhelev - Cisotti, A. Lopez (Zivulic 90+2), Teles (Jardan 90) - R. Tănasă (Bodişteanu 81), Al. Pop (G. Cârjan 81), Maciel. Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Voluntari: Vâlceanu - R. Boboc, Ricardinho, Matricardi, C. Paz, Aliji  (M. Răduţ 46) - Sigurjonsson (Dumiter 46), Crepulja (Cocian 74), V. Raţă (D. Florea 46) - Nemec, D. Andrei (A. Niţă 74). Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene: A. Lopez 78 / Aliji 14, V. Raţă 30, M. Răduţ 75, C. Paz 88

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Alexandru Cerei, Doru Lucaciu.



Continuă blestemul remizelor pentru Dorinel. Oțelul a avut 2-0 cu Voluntari și tot n-a reușit să câștige