Liga 1

Concordia Chiajna scapa de retrogradare dupa 2-2 la Voluntari

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Echipa Concordia Chiajna a scapat de grijile retrogradarii dupa rezultatul de egalitate pe care l-a obtinut, sambata, pe terenul celor de la FC Voluntari.

Gradinaru a deschis scorul pentru Concordia in minutul 18 cu un sut senzational din intoarcere la coltul scurt. O executie spectaculoasa din afara careului dupa o minge pasata de Cristescu.

Un gol venit dupa doua bune sanse ratate de Voluntari in primele zece minute.

In finalul primei reprize Concordia a ratat desprinderea prin Bawab, jucator al carui sut a trecut putin peste poarta.

Voluntariul a revenit in partea secunda si a egalat mai intai prin Ivanovici, jucator care a finalizat in minutul 63 cu un sut din cadere in interiorul suprafetei de pedeapsa.

Cinci minute mai tarziu Ivanovici a centrat din flancul stang si Capatana a reluat decisiv cu capul pentru 2-1.

Finalul a apartinut celor de la Concordia care mai intai au egalat prin Pena, in minutul 88, iar in prelungiri au ratat de putin golul victoriei prin Nivaldo, al carui sut a fost respins in extremis cu piciorul de Minca.

Chiar si asa, punctul obtinut asigura matematic ramanerea Concordiei Chiajna in prima liga fara a avea macar grijile barajului.

Concordia are 30 de puncte in clasament, cu patru mai multe decat Voluntari, echipa aflata pe locul de baraj, dar care s-ar putea vedea trimisa pe loc retrogradabil daca cei de la ACS Poli Timisoara obtin toate punctele in aceasta etapa cu numarul 13.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Mincă - Leasă, Balaur, Horj, Cazan (Pîrcălabu ‘39) – Răuţă (Lazăr ’71), Novac - A. Voicu, Marinescu (Căpăţână ‘60), Ivanovici - A. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu.

Concordia Chiajna: Caparco - Bărboianu, Albu, Marc, Fota - Bucşă, R. Deaconu (Pena ’73), M. Cristescu - T. Bawab, P. Batin (Nivaldo ‘70), Grădinaru (Bumba ’78). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Ivanovici ’56, Marinescu ’58, Balaur ‘90+5/ Grădinaru ‘42, Voicu ‘90+1, Marc ‘90+1, Pena ‘90+6

Arbitru: Istvan Kovacs.



Concordia Chiajna scapa de retrogradare dupa 2-2 la Voluntari