Liga 1

Concordia Chiajna invinge Dinamo in Stefan cel Mare si pune presiune pe Ioan Andone

In timp ce Harlem Gnohere inscrie pe banda rulanta in Liga a 3-a pentru echipa a doua a clubului, unde a fost exilat dupa refuzul de a-si prelungi contractul, Dinamo sufera acolo unde conteaza cu adevarat si sambata seara a pierdut cu 0-1 intalnirea cu Concordia Chiajna chiar in Stefan cel Mare.

Marian Cristescu, jucator care a fost indepartat de la Dinamo fara prea multe explicatii, a dat lovitura de gratie la capatul unui contraatac dupa o faza clasica. Patrundere pe stanga, centrare si reluare cu capul la coltul lung.

Aceasta dupa ce portarul Laurentiu Branescu facuse adevarate minuni in poarta lui Dinamo la 0-0, reusind sa blocheze reluarea lui Cristescu din minutul 24 si lovitura de cap a lui Albu din minutul 28.

Dinamo a fost periculoasa la suturile de la distanta incercate de Rotariu, mingi care i-au pus probleme lui Balgradean, portar serios apostrofat de galeria dinamovista la inceputul meciului, aceeasi care in vara s-a opus revenirii acestuia in Groapa.

Gazdele au reusit sa marcheze cu patru minute inaintea finalului, dar reusita lui Lazar a fost invalidata pe motiv de offside. Acelasi Lazar care in minutul 89 a irosit o mare ocazie sutand din pozitie favorabila in plasa laterala.

Concordia Chiajna a incheiat meciul in ofensiva si Branescu s-a opus golul doi al ilfovenilor la reluarea lui Raul Costin, respingand in corner, al saptelea pentru oaspeti.

Dinamo: Branescu - Hanca (Mahlangu 71'), Popescu, Maric, Filip - Nistor (Romera 63'), Busuladzic, Palic - Rotariu (P. Petre 81'), Nemec, Lazar. Antrenor: Ioan Andone.

Concordia: Balgradean - Barboianu, Tincu, Albu, Bucurica (Rosu 47') - Feussi, R. Costin, Cristescu (Serediuc 87'), Gradinaru - Buleica - M. Constantinescu (Pena 43'). Antrenor: Emil Sandoi.Concordia Chiajna invinge Dinamo in Stefan cel Mare si pune presiune pe Ioan Andone