Liga 1

Chindia Targoviste revine de la 0-2 si obtine un punct la Medias

Sursă foto: https://www.facebook.com/ChindiaTargoviste/

Echipa Chindia Targoviste a evitat in extremis infrangerea la revenirea in Liga 1, terminand la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Gaz Metan Medias.

Gazdele au deschis scorul dupa 24 de minute prin Sergiu Bus, jucator care a inscris din zece metri din centrarea lui Nelut Rosu.

Cu doua minute inaintea pauze Gaz Metan si-a dublat avantajul prin acelasi Bus dupa o reluare cu capul a lui Olaru si o respingere in fata a portarului Chindiei.

Echipa din Targoviste a redus din diferenta dupa pauza, in minutul 65, prin Neicutescu dupa o actiune personala de toata frumusetea in flancul stang.

In minutul 86 centralul George Radulescu a acordat lovitura de la 11 metri pentru Chindia la un hent comis de Droppa.

Bic a transformat de la punctul cu var si a adus egalarea pentru Chindia Targoviste, echipa nou-promovata in Liga 1.

Edi Iordanescu, antrenorul gazdelor, a fost trimis in tribuna pentru proteste in minutul 90. Acesta a continuat sa-l certe pe central si dupa ultimul fluier, pentru ca ulterior sa nu se prezinte la interviurile de dupa meci.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Pleşca - Creţu. Larie, M. Constanin, Velisar - Neluţ Roşu, Lukas Droppa - Moussa Sanoh (Fernandes '55), Darius Olaru (Pleaşcă '82), Nasser Chamed (Drăghici '75) - Sergiu Buş. Antrenor: Edi Iordănescu;

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu - Novac - Raţă (Yameogo '46, D. Florea '73), Bic, Liviu Mihai (Neguţ '46), Neicuţescu - Voduţ. Antrenor: Viorel Moldovan;

Cartonaşe galbene: Voduţ '36, Yameogo '56;

Arbitru: George Rădulescu.



Chindia Targoviste revine de la 0-2 si obtine un punct la Medias