Liga 1

Chindia - CFR Cluj 0-2. Campioana castiga in dubla inferioritate numerica si cu antrenorul Dan Petrescu trimis in tribuna

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Intre cele doua meciuri cu Shaktyor Soligorsk din Conference League, campioana CFR Cluj a mai bifat trei puncte in campionat dupa victoria obtinuta contra Chindiei, la Ploiesti, intr-un meci din etapa a 4-a.

O partida rezolvata de echipa lui Dan Petrescu inca din prima repriza.

Karlo Muhar a deschis scorul cu o lovitura de cap in minutul 27 dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Emmanuel Yeboah a dublat apoi avantajul celor de la CFR Cluj la ultima faza a primei reprize cu o reluare din foarfeca la centrarea lui Ovidiu Hoban de pe flancul drept.

In partea secunda CFR Cluj s-a vazut redusa la doar opt jucatori de camp plus portarul, dupa ce Yeboah si mai apoi Gabriel Debeljuh au fost eliminati.

Yeboah a primit rosu direct in minutul 66 pentru o intrare cu talpa sus asupra lui Adrian Ionita in marginea terenului.

O faza care a incins spiritele si care a dus la eliminarea antrenorului Dan Petrescu pentru proteste.

Debeljuh avea sa fie si el trimis la cabine mai devreme pentru o lovitura cu cotul la un duel aerian cu Daniel Celea, in minutul 79.

CFR Cluj a rezistat pana la final asaltului targovistenilor, echipa lui Adrian Mihalcea avand o bara la sutul lui Serban din minutul 90.

Portarul Cristi Balgradean avusese si el o interventie decisiva la reluarea lui Juan Pablo Passaglia, in minutul 76.

CFR Cluj acumuleaza 9 puncte si urca pe primul loc in clasament, depasind Rapid la golaveraj.

Chindia ramane fara victorie dupa primele patru meciuri din actualul sezon.

Caseta tehnica

Chindia: Cabuz - Capusa, Celea, Boldor, Ad. Ionita (Serban 74’)- Negut, Chamed (Mihaiu 83’), Vorobjovas (Passaglia 46’), D. Dumitrascu (Cooper 59’) - Popadiuc - D. Popa. Antrenor: Adrian Mihalcea.

CFR Cluj: Balgradean – Braun (Yuri 90’), Kolinger, A. Burca, Brucic – Hoban (Boateng 74’), Muhar, Bordeianu (Roger 74’) - Yeboah, Jefte Betancor (Debeljuh 74’), Petrila (Balan 84’).Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonase galbene: Negut 56, Cooper 70, Passaglia 87 / Braun 72.

Cartonase rosii: Yeboah (CFR Cluj) 66, Debeljuh (CFR Cluj) 80.

Arbitri: Iulian Calin - George Florin Neacsu, Romica Birdes.Chindia - CFR Cluj 0-2. Campioana castiga in dubla inferioritate numerica si cu antrenorul Dan Petrescu trimis in tribuna