Liga 1

Rapid nu a putut profita de o Chiajna decimata

Concordia Chiajna a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe teren propriu din etapa 13 cu Rapid. Chiajna a jucat în inferioritate numerica aproape întreaga repriza secunda, dar giulestenii n-au profitat de situatie.

Plecarea lui Ioan Ovidiu Sabau din Giulesti n-a avut niciun efect asupra jocului Rapidului, echipa care se confrunta cu unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din ultimii ani. Jocul slab a continuat si cu Marian Rada pe banca la Chiajna, echipa vecina în clasament cu Rapidul.

Dupa un start echilibrat de meci, Rapidul a dat tonul ocaziilor prin ratarea lui Bozovic din minutul 38, replica gazdelor venind înainte de pauza la sutul lui Ispir prins cu greu de Pecanha.

Ambele echipe s-au întrecut în greseli colective sau de grup si în a doua repriza, când jocul haotic a prins mai multa putere. Abrudan si Milisavljevic au ratat primele ocazii ale giulestenilor, carora le-a surâs sansa în minutul 64. Simion a primit direct cartonasul rosu pentru un fault asupra lui Bozovic la doar 7 minute dupa ce a intrat pe teren.

Chiajna a ramas în inferioritate si a închis jocul, retragându-se în aparare, ceea ce a facut imposibil ca Rapidul sa se apropie de poarta gazdelor. Si chiar si când au trecut de zidul defensiv al gazdelor, feroviarii au dat-o în bara. Chiar la propriu, Surdu trimitând mingea în bara cu doua minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc. 

Concordia Chiajna: Fl. Nita - Belu, Leca, Ghionea, Damian (Cretu '72) - Ispir - Popovici, Pana, Purece (Simion '58), Serediuc - Welington (Fl. Ilie '77). Antrenor: Ilie Stan.

Rapid: Pecanha - Oros, Abrudan, Glauber, Bozovici - Grigorie, Codrea (Surdu '72), Pavlovici, Milisavljevici - Ionita (Bilasco '84), Herea. Antrenor: Marian Rada.

Cartonase galbene: Damian '20, Serediuc '28, Ilie '80 / Oros '30, Codrea '41, Pavlovici '62, Ionita '67

Cartonas rosu: Simion '64

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Valentin Avram, Mircea Grigoriu (asistenti) - Florin Miron (rezerva)

Observatori: George Ionescu, Bogdan Niculae

La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori.

 



Rapid nu a putut profita de o Chiajna decimata