Liga 1

Chiajna castiga la Iasi si trece peste CFR in clasament

Concordia Chiajna s-a impus la limita, scor 1-0, în deplasarea de la Iasi, un meci acoperit aproape în totalitate de ceata. Singurul gol al partidei a fost marcat de Wellington în a doua repriza, imediat dupa ce iesenilor le-a fost refuzat un penalty. Chiajna depaseste CFR Cluj în clasament dupa aceasta victorie.

Dupa minute prelungite de incertitudine înainte de meci, ceata deasa punând în pericol desfasurarea meciului, CSMS Iasi si Concordia Chiajna au auzit fluierul de start al partidei, dar fara sa vada prea multe pe teren.

Jucatorii celor doua echipe s-au chinuit sa lege faze care sa duca mingea mai periculos în preajma portii adverse, dar conditiile atmosferice au facut ca întâlnirea sa nu ofere foarte multe lucruri de vazut.in prima repriza se pot retine doar doua faze, câte o ocazie de fiecare parte. Mai întâi Keita a fost blocat de Paraschiv în pozitie de finalizare si a ratat deschiderea scorului pentru ieseni, pentru ca apoi Chiajna sa fie si mai aproape de gol dupa ce sutul lui Popovici a lovit transversala.

Cam dupa acelasi scenariu încetosat s-a desfasurat si a doua repriza. Diferenta a facut-o golul marcat de Wellington în minutul 62, la o faza în care brazilianul a trimis sec în plasa pasa excelenta a lui Serediuc de pe stânga.

Înainte cu câteva minute însa, iesenii au cerut penalty dupa ce Ghionea i-a aplicat un cot în figura lui Milea în careul oaspetilor. Acelasi Ghionea putea fi eliminat, având deja un cartonas galben din minutul 53

 


Chiajna castiga la Iasi si trece peste CFR in clasament