CFR CLuj

Ultimatum pentru Tamas: "La urmatoarea petrecere ne despartim"

Nici nu a apucat sa debuteze la noua lui formatie, CFR Cluj, ca fundasul Gabriel Tamas este si avertizat ca va fi dat afara daca mai calca pe bec.

Jucatorul care a semnat cu formatia din Gruia pana la finalul sezonului din postura de fotbalist liber de contract a avut in week-end o noua escapada bahica intr-unul din cluburile de noapte din Cluj.

Tamas a baut alaturi de Florin Costea, noul sau coechipier, iar presa clujeana relateaza ca cei doi au fost scosi din respectivul local de bodyguarzi dupa ce au inceput sa faca scandal.

Iesirea lui Tamas, jucator un CV extrasportiv extrem de bogat, nu a fost pe placul conducatorilor de la CFR Cluj si presedintele Iuliu Muresan i-a transmis un mesaj sub titlu de ultimatul jucatorului.

"Voi avea o discutie maine cu Tamas. Ii voi spune ca aceasta petrecere a fost de bun-venit, dar la urmatoarea petrecere ne despartim. Si cu Florin voi avea o discutie. Sunt suparat pe ei. Chiar daca erau in timpul lor liber trebuie sa fie civilizati", a declarat, marti, Iuliu Muresan pentru gazetadecluj.ro.



Ultimatum pentru Tamas: "La urmatoarea petrecere ne despartim"