CFR CLuj

Rednic critic la adresa fotbalistilor sai: "Au intrat in jocul arbitrului"

Mircea Rednic, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca este multumit cu punctul luat contra nou-promovatei ACS Poli Timisoara in conditiile in care a incheiat meciul cu trei jucatori eliminati, dar spune ca jucatorii sai au fost excesiv de nervosi si au intrat in jocul arbitrului central Iulian Dima.

"Reprosez jucatorilor mei ca au fost foarte nervosi si au intrat in jocul arbitrului sa se puna in evidenta. Ii felicit ca au reusit sa tina piept celor de la Timisoara in conditii deosebit de grele. Mai sunt multe lucruri de pus la punct la noi in echipa. Din dorinta de a face mult cateodata uiti sa mai faci ce trebuie. Jucatorii au avut impresia ca au fost vanati. Noi am avut cele mai mari ocazii, iar ei au dat un gol din actiune cand jucatorul nici nu cred ca stia ca a marcat", a declarat Rednic la Digi Sport.

"Este un punct care ofera sperante pentru viitor. Era normal sa schimb dupa primul meci si sa ofer posibilitatea de a juca si altor fotbalisti. Pe Voiculet l-am schimbat din ratiuni tactice, dar a fost depasit si de ritm. Ne jucam sansele noastre pana la capat, dar astazi a fost greu", a mai spus antrenorul celor de la CFR Cluj



Rednic critic la adresa fotbalistilor sai: "Au intrat in jocul arbitrului"