CFR CLuj

Potop de goluri la primul meci amical al lui CFR Cluj

Campioana României s-a distrat în primul meci amical din Abtenau, învingând echipa din localitate cu un scor fluviu, 13-1. Ioan Andone a folosit câte o echipa diferita în fiecare repriza, ambele dovedind o mare pofta de gol. Kapetanos si Deac au bifat hattrick-ul, Sougou si Godemeche au reusit câte o dubla.

CFR a fost constienta de lipsa de valoare a adversarei, echipa locala din Abtenau, si a început meciul fara griji si doar axata pe ofensiva. Kapetanos a nimerit transversala la doar cateva secunde de la fluierul de start, pentru ca tot el sa deschida scorul in minutul 2 al intalnirii. Trei minute au trecut si Hora a obtinut un penalty pentru CFR, lovitura de pedeapsa fiind transformata fara emotii de Modou Sougou.

Desi au fost simpli parteneri de antrenament, austriecii au reusit si ei sa trimita mingea în poarta lui Stancioiu, prin Matthias, la capatul unei faze rapide de atac. Situatia n-a ramas prea mult timp asa, Muresan reusind sa refaca avantajul de doua goluri al ardelenilor în minutul 15.

Prima jumatate de ora de joc nu s-a încheiat înainte ca elevii lui Ioan Andone sa mai marcheze de doua ori, prin Sougou (24) si Cadu (27). Ardelenii au dus scorul la 7-1 la pauza, pâna la finalul primei reprize Kapetanos reusind sa mai înscrie de înca doua ori,  bifând hattrick-ul.

Hattrick pentru Kapetanos si Deac si duble reusite de Sougou si Godemeche. La pauza a fost 7-1.

Ioan Andone a schimbat întreaga echipa la pauza, dar acest lucru n-a afectat deloc pofta de gol a ardelenilor. Nicoara a marcat pentru 8-1 la doua minute de la reluarea jocului, din pasa lui Deac, care în decurs de câteva minute apoi a vut o bara, a obtinut un penalty si a si transformat de la punctul cu var. Cipri Deac a reusit dubla în minutul 58, din actiune, pentru ca Edimar sa obtina un al treilea penalty pentru CFR 10 minute mai târziu, de la punctul cu var transformând Godemeche.

Pâna la final, clujenii au lasat-o putin mai moale, dar nu au renuntat sa atace în valuri. Deac a reusit hattrick-ul în minutul 84, iar cu patru minute înainte de final Godemeche a înscris si el, închizând tabela la 13-1.



Potop de goluri la primul meci amical al lui CFR Cluj