CFR CLuj

Marius Sumudica, prima reactie dupa victoria cu Borac Banja Luka

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul Marius Sumudica a debutat cu dreptul intr-un meci oficial la CFR Cluj contra campioanei din Bosnia-Hertegovina in primul tur preliminar din Champions League.

“In fotbal se poate intampla orice. Daca ne vom culca pe o ureche, va dati seama ce se va intampla acolo. Trebuie sa fim foarte inteligenti si sa profitam de acest avantaj de doua goluri. Imi pare rau de golul primit. Daca intram cu 2-0 la pauza in partea secunda mai marcam cel putin o data. Mi-a placut atitudinea jucatorilor, exprimarea lor. Toate golurile au fost gandite. E clar ca sunt lucruri lucrate. Trebuie sa profit de calitatile acestor jucatori si sa scot maxim de la ei. Avem un avantaj confortabil, nu foarte confortabil, dar sper sa incepem bine meciul de la ei.

“Imi pare rau de ocaziile avute. Trebuie sa fim mai atenti. A fost primul joc, o presiune teribila. Am venit la un club care e invatat cu victorii, cu trofee. A fost o presiune extraordinara asupra mea.

“Speram sa nu mai facem astfel de greseli. Se intampla in fotbal. Am intalnit si o brigada de arbitri care a dat mai mult pentru ei.

“L-am facut sa inteleaga pe Omrani. ca talentul nu e de ajuns. Trebuie sa munceasca mai mult. S-a pregatit, joaca ceea ce trebuie sa joace.

“Ne asteapta un meci dificil cu cei din Craiova. Sper sa elimin entuziamsul jucatorilor mei dupa aceasta partida, iar la jocul cu cei de la Craiova sa revenim cu picioarele pe pamant”, a declarat Marius Sumudica la Digisport dupa meciul cu Borac Banja Luka.

Despre meciul cu Borac a vorbit si Ciprian Deac

“Vom avea un retur foarte greu. Ne asteapta o atmosfera ostila, dar ne plac astfel de meciuri. Bine era daca dadeam gol la penalty. Glumeam putin cu Omrani, i-am spus ca am vrut sa-i dau pasa. Cred ca e primul cantonament pe care il face cap-coada, toate antrenamentele. Este un jucator cu mare potential”.

“E un antrenor foarte bun, ne motiveaza foarte bine. Cred ca jucam foarte bine si sper sa o tinem tot asa”.



Marius Sumudica, prima reactie dupa victoria cu Borac Banja Luka