CFR CLuj

Inca doua transferuri la CFR Cluj

Pe ultima suta de metri inaintea debutului in noul sezon din Liga 1, oficialii formatiei CFR Cluj sunt pe cale de a mai realiza doua transferuri in Gruia.

Claudiu Voiculet si nigerianul Derick Ogbu sunt printre jucatorii cu care discuta in aceste zile pentru o trecere la echipa pregatita de Mircea Rednic, dar presedintele Iuliu Muresan spune ca aceste mutari nu sunt inca sigure.

"De obicei noi nu vorbim despre transferuri, noi le facem. De aceea nici nu e bine sa vorbim despre astfel de lucruri, se intampla sa nu iasa, iar atunci s-a discutat degeaba. Deocamdata, transferul lui Voiculet nu e realizat. Cert e ca il dorim, negociem. Pana acum, in aceasta vara, am luat jucatori care sunt buni si care au aceasta calitate de a da goluri. Voiculet e un mijlocas ofensiv care paseaza foarte bine si da viteza jocului, nu neaparat prin viteza lui de deplasare", a spus Muresan la Look TV.

Oficialul clujean a mai vorbit si despre Ogbu, cealalta tinta din aceasta perioada, un jucator considerat peste Mokulu, fotbalist aflat in vederile lui Rednic si care a semnat cu o echipa din Belgia.



Inca doua transferuri la CFR Cluj