CFR CLuj

Dan Petrescu: "Sunt surprins de aceasta victorie"

CFR Cluj a ajuns la opt victorii consecutive fara gol primit in Liga 1, iar antrenorul Dan Petrescu se arata surprins de succesul obtinut in deplasare cu Farul (2-0), in etapa a 20-a.

"Meciul asta a fost cel mai greu dintre toate din ultimele meciuri. Stiam ca acasa sunt foarte buni. Au inceput foarte bine, am avut mare noroc la inceput. Ei meritau sa inscrie. In a doua repriza ne-au dominat total, n-am reusit sa iesim din aparare. Portarul nostru a avut trei interventii decisive. Astazi am avut si noroc. Au batut pe toti in afara de FCSB pentru ca aveau covid. Il castigau si pe acela, daca n-aveau covid. Echipa noastra a scos un rezultat foarte mare, desi echipa e obosita.

"Sunt surprins pozitiv de aceasta victorie, pentru ca stiam ce pregateste Gica. Nu stiu ce vom mai scoate in meciul urmator. Sper sa recuperez macar 3-4 dintre titulari.

"Orice jucator care joaca la CFR si e roman poate sa fie la echipa nationala.

"Sunt convins ca cei de la Pitesti vor veni sa faca meciul anului si sa castige.

"Alibec a jucat pentru echipa. Sunt foarte multumit de el. Atitudinea lui a fost una de campion si ce trebuie sa fie la CFR Cluj", a declarat Dan Petrescu dupa meciul de la Ovidiu.



Dan Petrescu: "Sunt surprins de aceasta victorie"