CFR CLuj

Dan Petrescu: ”Sa facem meciul vietii”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se afla la 90 de minute distanta de calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor, insa misiunea campioanei Romaniei va fi una infernala pe Celtic Park.

"În primul rând trebuie să intrăm încrezători, să nu ne speriem de public, din contră, să ne dea un entuziasm în plus, să facem meciul vieții, și eu, dar mai ales jucătorii, pentru că eu nu pot intra în teren", a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

"Va trebui să avem puțin noroc în momentele cheie. Băieții sunt încrezători, din păcate lipsa lui Culio pe mine mă doare puțin. Într-un meci ca acesta l-aș fi folosit, era un meci perfect pentru Culio, dar sper să nu-i simțim lipsa.", a adaugat tehnicianul roman.

"Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm, ceva fantastic! Sincer, prima sanșă o au cei de la Celtic, dar avem și noi șansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League!", a mai spus  Dan Petrescu înaintea meciului cu Celtic FC.⁣

Partida Celtic - CFR Cluj va fi live text, marti seara, de la ora 21:45 pe onlinesport.ro

In tur meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa ce clujenii au deschis scorul prin Rondon.Dan Petrescu: ”Sa facem meciul vietii”