CFR CLuj

Dan Petrescu in culmea disperarii: “Parca sunt blestemat”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a parasit rusinos UEFA Champions League, iar antrenorul Dan Petrescu spune ca s-au adunat prea multe in acest debut de sezon.

”Sunt foarte trist in seara asta si cred ca si baietii sunt la fel! Sunt suparat pentru ca daca la 1-0 ma gandeam ca se mai poate intampla ceva.

“Cand conduceam cu 2-1 si cu penalty ratat de ei nu credeam ca armenii vor reveni in joc. I-am ajutat si noi, pentru ca baietii mei s-au retras prea devreme in aparare, dar rezultatul din seara asta dovedeste ca fotbalul e imprevizibil!

“Ziua de azi nu mi-a placut deloc, inca de dimineata, cand am aflat ca doi titulari s-au imbolnavit si nu mai pot conta pe ei.

“Parca s-au adunat prea multe, dupa Supercupa a venit si meciul asta. Iar la loviturile de la 11 m parca sunt blestemat! Nu am castigat niciodata la penaltiuri!”, a declarat Dan Petrescu dupa meci la Digisport.

CFR Cluj a fost eliminata de Pyunik Erevan la loviturile de departajare, scor 3-4, dupa ce campioana Romaniei a condus in doua randuri, cu 1-0 si 2-1.

De fiecare data echipa din Armenia a egalat si chiar a avut un penalty ratat in prelungiri.

Pentru CFR Cluj aventura europeana va continua in Conference League, acolo unde participa alte trei echipe din Romania.



Dan Petrescu in culmea disperarii: “Parca sunt blestemat”