CFR CLuj

CFR Cluj, lovita de un scandal urias

Campioana României este implicata într-un scandal urias cu doar o zi înaintea meciului cu Manchester United, care va fi transmis în direct de Onlinesport.ro, marti de la ora 21:45.

Trecut pe linie moarta, Nuno Claro a decis sa rupa tacerea si a dezvaluit modul în care este umilit de sefii CFR-ului pentru ca a refuzat sa plece de la echipa.
 
"Arpad Paszkany a lansat zvonul, la televiziunea dânsului, ca as avea legatura cu interlopii! Si nici macar n-am avut ocazia sa ma apar, sa-mi spun punctul de vedere. Ar fi reiesit de la faptul ca as fi practicat jocuri de noroc. Am fost acuzat ca as fi pierdut toti banii la poker! Asa a declarat dânsul. Este adevarat ca am jucat poker, dar am jucat doar în cantonament, cu colegii", a spus Claro pentru EVZ.

"Nuno Claro e un gunoi de om. El a fost izolat de coechipieri. A împrumutat sume de bani de la ei, sub diferite pretexte. Colegii au încercat sa-l ajute. Daca avocatul lui e bine intentionat, de ce nu îl sfatuieste sa se transfere? Asta spune multe despre situatia lui Nuno Claro"
Arpad Paszkany

De asemenea, Claro a sustinut ca ardelenii au restante fata de el, însa nu aceasta este marea problema.

"Când am luat titlul, nici macar n-am fost chemat sa primesc tricoul si inelul de campion, desi am fost al doilea portar al echipei! Nici la petrecerea de titlu n-am fost invitat. M-au durut foarte tare toate astea. Iar în sezonul în care Otelul a luat titlul, eu am fost sanctionat cu 25 la suta din contract! Mi s-a imputat ca echipa n-a avut performante. Dar am fost singurul fotbalist din lot sanctionat pentru asta! Când i-am dat în judecata, în aprilie 2012, aveau restante fata de mine pe ultimele patru luni! Nici macar chiria apartamentului nu mi-au platit-o, conform contractului. Iar masina cu care circulam, un Chevrolet, mi-a fost luata în luna septembrie 2011. Situatia este delicata, dar am reusit sa trec peste ea, desi au fost nopti în care n-am putut dormi! Nu mi-a fost deloc usor", a mai spus Claro.



CFR Cluj, lovita de un scandal urias