CFR CLuj

Cadu ii raspunde lui Rednic: "A inflamat spiritele in vestiar"

Ricardo Cadu, capitanul echipei CFR Cluj, a iesit la contraatac si spune vorbe grele la adresa fostului sau antrenor Mircea Rednic, plecat din Gruia dupa numai patru etape desfasurate din actuala editie de campionat.

”Relatia cu Rednic n-a mers inca de la bun inceput. Vina pentru rezultate n-a fost niciodata si a lui, iar noi eram mereu vinovatii pentru tot. N-am avut nimic impotriva lui si am constiinta curata. Nu eu sau grupul de portughezi am cerut demiterea sa. Am o anumita autoritate in vestiar, sunt capitanul echipei, dar nu si puterea de a decide daca un tehnician ramane sau pleaca” a declarat Cadu pentru O Jogo, citat de stiridesport.ro

Cadu a mai povestit in presa din tara natala ca dupa infrangerea categorica de la Vaslui din etapa a 3-a, scor 0-4, a avut o discutie cu Rednic in vestiarul echipei si i-a spus de fata cu toti ceilalti coechipieri care au fost nemultumirile grupului la adresa tehnicianului.

"I-am spus acele lucruri in fata tuturor, la o sedinta in vestiar, dupa infrangerea de la Vaslui. Nu va pot spune despre ce a fost vorba. Asta ramane intre noi", a mai spus Cadu.

Jucatorul portughez a mai spus despre Rednic ca "inflama spiritele in vestiar" si ca "este singurul vinovat pentru rezultate".

Cadu a fost exclus de Rednic din lotul echipei CFR Cluj impreuna cu Dokovici, insa cei doi au revenit la antrenamentele primei echipe dupa instalarea noului tehnician Petre Grigoras.



Cadu ii raspunde lui Rednic: "A inflamat spiritele in vestiar"