Liga 1

CFR Cluj, victorie clara cu Viitorul. Echipa lui Hagi s-a trezit prea tarziu

Sursă foto: fcviitorul.ro

Succes cu 2-1 obtinut de CFR Cluj, duminica seara, pe terenul campioanei Viitorul, intr-o partida din etapa a 5-a din playoff. Clasamentul actualizat din playoff.

Formatia pregatita de Dan Petrescu si-a asigurat victoria inca din prima repriza, in urma reusitelor semnate de Omrani si Deac.

Ambele goluri au venit pe fondul unor demarcari in careul advers, apararea celor de la Viitorul fiind extrem de amortita la respectivele faze.

In minutul 12 Boli a degajat lung din propria jumatate, Tucudean a primit in careu si l-a servit ideal in fata portii pe Omrani. Francezul a indeplinit o simpla formalitate.

Un gol anuntat de ratarea lui Deac din minutul 9, cand decarul CFR-ului a prins poarta cu un sut dintr-o lovitura libera. Doar interventia lui Cojocaru a pastrat tabela neatinsa.

Sansa importanta de egalare irosita de Viitorul la jumatatea reprizei, cand Tiru a reluat cu capul spre poarta si Omrani a deviat in afara terenului. Arbitrul n-a vazut si in loc de corner s-a continuat cu repunere din sase metri.

Trei minute mai tarziu Deac a majorat avantajul oaspetilor dintr-o pozitie singur cu portarul, o demarcare ideala in careul Viitorului.

In partea secunda Viitorul a redus din diferenta pe final de meci prin Ianis Hagi dupa o lovitura de la 11 metri acordata pentru un hent comis de Boli.

Arlauskis a blocat mingea trimisa de la punctul cu var, dar Ianis pe fata a impins-o in poarta pentru 1-2. Viitorul s-a trezit prea tarziu si n-a mai avut timp decat pentru un sut pe langa poarta pana la final.

Trei puncte prin intermediul carora CFR Cluj revine la conducere cu un punct in fata celor de la FCSB, echipa care intalneste Astra Giurgiu, luni seara, de la ora 20:45.

Caseta tehnica

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţîru, Hodorogea, De Nooijer (Casap ’81) – Cicâldău, Băluţă, Ganea – Ciobanu (Voduţ ’46), I. Hagi, Drăguş (Gavra ’46). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Bordeianu (Rus ’71), Culio - Deac, Omrani (Costache ’87), Ţucudean (Mureşan ‘90+2). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Ganea ’84, Voduţ ‘90+1 / Hoban ’17, Camora ’42, Deac ’83, Vinicius ’84, Arlauskis ‘90+3.

Arbitru: Istvan Kovacs.



CFR Cluj, victorie clara cu Viitorul. Echipa lui Hagi s-a trezit prea tarziu