Liga 1

CFR Cluj si FCSB raman in zodia egalului

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Un nou rezultat de egalitate inregistrat intre CFR Cluj si FCSB, scor 1-1, duminica seara, in meciul disputat in etapa a 8-a din Liga 1. 

Este al cincilea 1-1 consecutiv intre cele doua formatii care sezonul trecut au luptat pentru titlul de campioana pana in ultima etapa.

Un rezultat prin care FCSB ramane pe primul loc in clasament, cu 15 puncte acumulate in opt etape.

Echipa bucuresteana a deschis scorul in Gruia prin Coman intr-o prima repriza dominata aproape autoritar.

O eroare comisa de internationalul maghiar Lang, care a incercat o pasa cu pieptul catre propriul portar, a dus la golul marcat de Coman cu un sut in forta, in minutul 24.

Pana la aceasta reusita ambele formatii trecusera pe langa gol. Mai intai oaspetii prin acelasi Coman in minutul 11 dupa un triunghi de pase la care au mai contribuit Tanase si Gnohere. Apoi gazdele sase minute mai tarziu la reluarea lui Djokovic cu capul peste poarta din centrarea lui Manea.

FCSB a ratat sansa golului de 2-0 in minutul 33 la reluarea lui Roman blocata de Arlauskis.

CFR Cluj a egalat la trei minute dupa pauza prin Tucudean in urma unei faze fixe. Cum s-a marcat? Centrare in careul stelist, Djokovic reia cu capul si-l obliga pe Balgradean la o respingere in lateral. Tucudean e pe faza si inscrie din apropiere.

Gazdele au pus stapanire pe joc si Balgradean a avut o interventie fabuloasa in minutul 69, cand a respins in corner mingea deviata de Stan spre propria poarta.

Cu noua minute inaintea finalului gazdele au avut un gol anulat pentru offside la Tucudean, decizia de la margine fiind una corecta.

In minutul 90 FCSB a avut primul corner al meciului dupa un sut al lui Morutan deviat.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovic, Bordeianu (Moutinho ’71), Males - Al. Păun, Ţucudean, Omrani (Ioniţă ’84). Antrenor: Antonio Conceicao

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, Bălaşa, Al. Stan - L. Filip, Nedelcu (Moruţan ’62) - M. Roman, Fl. Tănase (Popescu ’76), Fl. Coman (Teixeira ’70) – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Camora ’19, Djokovic ’27, Omrani ‘49 / Nedelcu ‘3, Stan ‘7, Bălaşa ‘38

Arbitru: Radu Petrescu.



CFR Cluj si FCSB raman in zodia egalului